Підбираючи весільне вбрання своєї мрії, дівчатам іноді доводиться приміряти два-три десятки варіантів. І хоч цей етап підготовки для церемонії справедливо називають найцікавішим та найочікуванішим для кожної майбутньої нареченої, проте він забирає багато часу і сил. Аби не витратити їх даремно, ознайомтесь з нашою сьогоднішньою статей, в якій ми розповідаємо про сім випадків, коли від святкової сукні варто відмовитись.

Підбираючи весільне вбрання своєї мрії, дівчатам іноді доводиться приміряти два-три десятки варіантів. І хоч цей етап підготовки для церемонії справедливо називають найцікавішим та найочікуванішим для кожної майбутньої нареченої, проте він забирає багато часу і сил.

Підтримка важлива завжди, особливо коли мова йде про підготовку до найважливішого свята. Проте іноді вона може не допомогти, а пошкодити. Тільки уявіть: ви з мамою та подругами у весільному салоні, міряєте сукню, в якій не почуваєтесь королевою, але ваша група підтримки переконує, що це саме те вбрання, на якому вам варто запинити свій вибір. Підбираючи весільне вбрання, беріть за основу свої відчуття та свою думку, а вже потім беріть до уваги думку інших, хоч і близьких людей.

Вірною ознакою того, що ви обирає те не ту весільну сукню, є її ціна, яка виходить за межі весільного бюджету. Аби не витрачати час на занадто коштовні моделі, попросіть консультанта у спеціалізованому салоні пропонувати вам сукні у межах певної суми. Це правило допоможе вам не жертвувати стильним декором та розкішним кортежем через занадто дороге вбрання.

Якщо ви збираєтесь купити сукню, яка начебто вам подобається, але для того, щоб вона лежала ідеально, її доведеться перешити, краще подумайте ще раз. Спеціалісти наголошують, що якщо вбрання потребує більше ніж двох трансформацій – це не те, що вам потрібно. По-перше, ви ніколи не знатимете, яким виріб вийде у результаті, а по-друге, перешивання забере купу часу та немало коштів.

Ви обирали свою сукню по фото в інтернеті, а коли нарешті побачили її наживо у салоні, розчарувались? На світлинах вбрання мало більш стильний та розкішний вигляд? Що ж, ви не зобов’язані купувати його, навіть якщо вже оголосили всім іншим, що нарешті знайшли весільну сукню своєї мрії. Продовжуйте пошуки!

Ви знайшли ідеальну весільну сукню, але вона на два-три розміри менша, ніж потрібно. Здавалось би, до весілля ще цілих три місяці, а вбрання настільки вам подобається, що заради нього ви готові голодувати і гарувати у спортзалі. Але це не найкраща ідея, адже такий марафон схуднення перед весіллям буде дуже виснажливим. Якщо ж ви прагнете скоригувати свою фігуру перед своїм найважливішим днем, починайте як мінімум за шість-вісім місяців до дати.

Ви готуєтесь до невеличкого весілля з найближчими людьми, але запланували одягнути на нього пишну сукню-торт? А, може, ви плануєте весілля на пляжі і хочете вразити гостей сукнею, яка радше нагадую пачку балерини? Однією з головних ознак ідеального весільного вбрання є його доречність. Аби свято насправді вдалось, дотримуйтесь єдиної концепції в усьому!