Майже місяць тому представники виконавчої служби вже приїжджали до приміщення колишнього радіозаводу, щоб виконати судове рішення щодо звільнення самовільно зайнятої ділянки від розплідника (*Тибетських Мастифів.*)

Юрій Бойко, який ймовірно є власником розплідника, самовільно зайняв ділянку на вулиці Данила Галицького, 25. Договір оренди закінчився ще 27 листопада 2014 року. Відтоді утримувач розплідника користується територією незаконно, без погодження з Рівне нською міською радою.

Минулого разу, 14 червня, через представників арбітражного керуючого потрапити на територію не вдалось. За їх словами - майно передане на зберігання іншого підприємства, з яким вони не в змозі зв'язатись прямо зараз. Тому доступу до приміщення вони надати не можуть. А пропозицію зрізати замок – категорично відхилили.

Сьогодні, 9 липня, біля радіозаводу знову зібралось багато людей: виконавча комісія, поліція, свідки та інші небайдужі до цієї проблеми люди.

До виконання судового рішення була долучена спеціалізована бригада кінологів та працівник стерилізаційного центру КАТП 1728. Представники цього підприємства підтвердили готовність знерухомити собак визначеною дозою препарату.

Цього разу арбітражний керуючий надав згоду на примусове проникнення на територію радіозаводу.

Але й тут виникли проблеми. Спочатку збирались зрізати замок, навіть привезли генератор щоб почати роботу. Та двері добровільно відкрили люди, які знаходились всередині приміщення.

Після двох годин проведених на території радіозаводу виконавча комісія знову не змогла вирішити цю ситуацію. Собаки й досі лишились жити на території радіозаводу.

Детальніше про цю ситуацію дивіться завтра у випуску новин на Першому місцевому о 18:45.



pic



pic



pic



pic



pic



pic