Евакуатори - як нова зброя з безладом на дорозі. Міська влада Рівного всерйоз замислилася над досвідом столичних владців. І хоче створити комунальне підприємство, яке б за допомогою спецтехніи вивільняло вулиці міста від незаконно припаркованих автівок. Щоправда, на це потрібні гроші, а їх у влади немає.

Війну незаконному паркуванню хочуть оголосити міські чиновники. За приклад візьмуть столичну зброю: створять комунальне підприємство, яке матиме спеціальні евакуатори.

Міські обранці вже й рішення підготували про створення підприємства. На найближчих сесіях обіцяють його затвердити. Втім, поки що не порахували скільки це коштуватиме місту.

Нове підприємство буде ще й нові автостоянки будувати, обіцяють депутати. Втім на які гроші воно існуватиме також ще не знають. Кажуть, за евакуацію автомобілів грошей багато не братимуть. Тим часом правозахисники називають такий спосіб боротьби з водіями-порушниками незаконним.

Коли Кабмін визначиться як можна забирати автомобілі, тоді можна буде говорити про роботу евакуаторів, запевняють у спілці водіїв. Між тим, пішоходи та водії на вулицях Рівного по-різному ставляться до ініціативиними міської влади.

Коли ж міські чиновники візьмуться за порушників правил паркування достеменно не кажуть. Сподіваються, що воді і так стануть дисциплінованішими після введень в дію нових штрафів.