Відоме прізвище нового міського голови Рівного. Щоправда лише за результатами соціологічного опитування. Його впродовж 4 днів проводила громадянська мережа "Опора". Активісти ходили по домівках, роздавали анкети.

Активісти мережі „Опора” опитали рівнян у семи мікрорайонах Рівного. Вибирали лише по одній квартирі у під'їзді. Зі 180 тисяч виборців опитали 759 респондентів. За результатами опитування, якби вибори відбувалися сьогодні чи завтра перемогу здобув би Володимир Хомко. У спину йому дихають Микола Сорока і Світлана Богатирчук-Кривко.

Найбільше недовіряє нині електорат Василю Червонію. Принаймні так свідчить опитування. Однак керівник його передвиборчого штабу переконаний ці результати сфабриковані.

Олеся Кириленко консультувала проведення соціологічного дослідження. Переконує воно не повністю відображає думку рівнян.

Дослідження показує, на вибори збирається піти 60% рівнян. Досі чимало таких, хто ще не визначився кому віддати свій голос. Проте активісти визнають, що з наближенням виборів думки мешканців і шанси на перемогу кожного з кандидатів можуть змінитися.