Мирний атом - ще й безпечний атом. У цьому фахівці Хмельницької АЕС переконували депутатів Рівненської обласної ради. Атомники влаштували обранцям екскурсію - поводили площадками майбутніх енергоблоків, та завели в турбінний цех робочого блоку.

Познайомитись з роботою атомної станції та перевірити чи все безпечно, таке завдання поставили собі депутати Рівне нської обласної ради. Чутки про викиди радіації та людська цікавість через це розповідають депутати, вони і приїхали на ХАЕС. Атомники від гостей нічого не приховували, показали всі закутки станції. Обранці пильно оглядають будівельні майданчики майбутніх 3 та 4 блоків.

Головне для атомників - довіра населення на регіональному рівні, - запевняє Володимир Рубас. Для цього енергетики постійно підтримують соціальні проекти у сусідніх районах. Рівне нським депутатам такі пропозиції сподобались. До того ж в енергетиків, кажуть, навіть є чому повчитись.

Екскурсії на ХАЕС атомники готові організовувати і далі. Адже лише відкритість і прозорість у роботі дозволить, за словами працівників станції, збільшити довіру населення до атомної енергетики.