Не лишень кращий зовнішній вигляд, а й поліпшення здоров'я в цілому. Все це про правильну поставу і стосується це як дорослих, так і дітей. В останніх, до слова, організм котрий розвивається і все, що "посіємо" - вони "пожнуть" у дорослому віці. (*Тож чому варто вже зараз розправити плечі та сісти/стати рівно - читайте та дивіться нижче.*)

В.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці у ФБ постійно розвінчує міфи про медицину та викладає чимало корисних постів. Зокрема нещодавно, разом зі спільнотою Цікава наука п.Уляна привідкрила завісу стосовно постави.

І справа далеко не у зовнішній красі і аристократичних "замашках". Ні! Справа у здоров'ї, як дорослих так і малюків. Якщо останніх ми або ж вчителі можемо контролювати, то вже себе - дорослих, здебільшого ні. І тривале "сидіння" із гаджетами та перед телевізором (та що казати, навіть із книжками) можуть нанести шкоду поставі, зонішньому вигляду та здоров'ю в цілому.



pic

Як наведено у родику, насправді систематично прикладаючи зусиль ми таки в змозі "зробити" себе самі, не запускаючи ситуацію. Досить проконтролювати своє робоче місце, подивитися на себе збоку при ходьбі. І звісно - достатньо часу приділити та поспостерігати за дітьми: як вони виконують домашнє завдання, скільки часу проводять із гаджетами у скривленому вигляді і т.д.

І звісно, пам'ятати про достатнє фізичне навантаження - щоденні прогулянки, активний образ життя, звести до мінімуму час, котрий проводимо у пасивному стані - і результат не забариться!