Секс є ліками для краси. Вчені з'ясували, що в жіночому організмі при занятті сексом виробляється багато естрогену. Ця речовина сприяє тому, що волосся стає блискучим, а шкіра гладкой.Розслаблюючий, ніжний секс знижує ймовірність захворювання дерматитом, плямами на шкірі і висипом. За допомогою поту, що виділяється, пори очищаються, змушуючи тим самим шкіру світитися.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Медики запевняють, що як мінімум 15 захворювань можна, разом з призначеннями лікаря, лікувати за допомогою сексу.

1. Серце

Регулярні заняття любов'ю підтримують активну роботу серця, в результаті чого воно починає краще функціонувати. На думку експертів, це знижує ризик серцевих нападів та інших проблем з серцем.

2. Головний біль

Для заспокоєння головного болю заняття любов'ю дуже ефективні, так як вони вивільняють окситоцин і підсилюють ендорфіни. Навіть ці гормони допомагають організму розслабитися природним чином.

3. Вихід з депресії

Інтимні стосунки дійсно ефективний спосіб - вони підвищують самооцінку учасників процесу.

4. Безсоння

Коли ви перебуваєте в стані розслаблення до максимуму, ви звільняєтесь від напружень. Таким чином це сприяє сну.



pic

5. НЕтримання

Заняття любов'ю допомагає також позбутися від нетримання, так як воно зміцнює таз і запобігає даній недузі..

6. Грип

Хочете вірте, хочете - ні, але результат є! Цей процес допомагає позбутися також від грипу - це відмінний природний засіб. Це пов'язано з тим, що вироблення антитіл відбувається під час задоволення, і через це він стає потужним противірусним засобом.

7. Біль в м'язах.

Якщо вам необхідно розслабитися, то наявність близькості - це найкраще рішення, тому що це є кращою вправою для боротьби з перевантаженнями м'язів і суглобів.

8.Блискуча шкіра.

Близькість також допомагає обзавестися блискучою і ніжною шкірою, так як під час статевого акту виділяються токсини, які відображаються безпосередньо на зовнішньому вигляді шкіри.

9. Простата

Це також допоможе вам знизити ризик розвитку раку передміхурової залози. Він стає бар'єром захисту від появи можливих пухлин.



pic

10. Рак молочної залози

Також це заняття є захисним бар'єром проти раку молочної залози. Стимуляція грудей змушує жінку вивільняти окситоцин гормон, який захищає появі цього виду раку.

11.Великакількість сексу може допомогти при закладеному носі. Також він корисний при лікуванні сінної лихоманки і астми.

12. Деменція

Нещодавно фахівці з найстарішого канадського університету Макгілла з'ясували, що люди похилого віку, які хоча б один-два рази на місяць віддаються постільним утіхам, довше зберігають функції головного мозку: вони краще запам'ятовують імена, нові слова і події. Сексуальна активність покращує пам'ять жінок на 14%, а чоловіків - аж на 23%.

13. Камені в нирках

І це не жарт. У Туреччині медики провели обстеження чоловіків з сечокам'яною хворобою. Їх розділили на три групи. Першим скасували всі препарати і попросили вступати в статевий зв'язок не рідше трьох разів на тиждень. Другим дали експериментальний препарат. А третім - стандартне лікування. Протягом місяця за пацієнтами спостерігали лікарі. В результаті виявилося, що у 80% випробовуваних з першої групи невеликі (до 5 мм) камені вийшли мимовільно. В інших групах цим змогли похвалитися не більше половини.

14. Гіпертонія

Звичайно, при дуже високому артеріальному тиску краще спокійно лежати в ліжку і не влаштовувати пристрасні ночі. Однак при більш-менш нормальних показниках тонометра краще не відмовлятися від сексу. Дослідження фахівців з англійського університету Пейслі говорить про те, що регулярні заняття любов'ю знижують частоту підвищення тиску у хронічних гіпертоніків.



pic

15. Психічні захворювання

Швейцарські психіатри, провівши серію обстежень своїх пацієнтів, прийшли до однозначного висновку: інтим знижує рівень агресії у людей з психічними захворюваннями типу шизофренії. Регулярні статеві контакти роблять таких людей більш врівноваженими, їм стає легше стежити за своїми емоціями. А ось тривале утримання, навпаки, призводить їх до більшої дратівливості. Тому лікарі навіть прописують їм мастурбацію при відсутності постійного партнера.

Тепер ти точно знаєш все про хвороби, які можна вилікувати приємним способом.