Сьогодні від бізнесу, який розвивається в нашому місті, клієнти вимагають більшого. Хорошої якості товару чи послуги – недостатньо. Люди щодня бувають в інших містах і країнах, порівнюють, аналізують. Відтак чекають висококласного сервісу, приємного спілкування з працівниками компаній, хочуть, щоб розуміли їх індивідуальні потреби, відгукуються на небанальну, чесну, креативну рекламу, прагнуть знати власників бізнесу в обличчя, “дружити” з ними в соцмережах. Тож разом із компанією Smart People ми розпочинаємо спецпроект, покликаний нести практичні знання для управлінців Рівного.

У першому номері розповімо про сучасні підходи до продажів, запропоновані експертом з управління продажами Валентином Яроменком:

- Відмовтеся від усього, що викликає негатив у клієнта чи продавця: холодні дзвінки, впарювання, жорсткі переговори, відкати, знижки. Клієнт та продавець повинні отримувати задоволення від процесу продажів.

- Не конкуруйте знижками. Знижка не є конкурентною перевагою. Люди не купують тільки через знижку. Конкуруйте якісними показниками - вашими ключовими перевагами, цінність яких грамотно доносьте клієнтам. Введіть новий критерій для конкуренції - те, що є у вас, але чого не мають інші компанії.

- Кожну комунікацію з клієнтом завершуйте призначенням наступної дії - дзвінка, зустрічі. Пам’ятайте, що найбільше клієнтів ми втрачаємо, коли під час однієї комунікації з ними не домовляємося про наступну.

- Створюйте "правила гри" для усієї команди з продажів. Встановлюйте стандарти, які допоможуть регулювати всі рутинні дії та задачі, - дайте продавцям приклади дзвінка, зустрічі, приклади брифів та пропозицій. Це допоможе уникнути стресів у роботі, дасть команді з продажів чітке розуміння ваших очікувань та підвищить їхню результативність.

Більше читайте на 14-15 сторінках журналу "SURENZH"

Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах!

Fichier:Instagram simple icon.svg Картинки по запросу фейсбук значок