Рожеві стіни і того ж кольору баночки-скляночки, балачки про обновки найкращої подруги та нарікання на бойфренда, а ще — суцільне жіноцтво навколо. Такі реалії не кожна чоловіча психіка витримає. От і Рома вирішив: віднині ніяких салонів краси. Тим паче, у Рівному відкрився барбершоп «Gentle Razor Barbershop». А це звучить куди солідніше, ніж перукарня/салон краси. Перукарні для чоловіків — барбершопи — виникли у 18 столітті. Чоловіки з розкішною рослинністю на підборідді та вусами тоді були у тренді.

Утім була одна умова — все повинне бути акуратне, причесане, підстрижене. Мода на брутальну бороду чи кокетливі завитушки вусів повернулася, а разом з ними і барбершопи — суто чоловіча територія.

Хоча вхід лише для сильної статі, втім приємна дівчина на рецепції — зовсім не недолік. Разом із усмішкою Ромі одразу пропонують кави, а за бажанням — перехилити скляночку чогось міцнішого, аби повністю розслабитися. Таке пригощення входить у ціну стрижки. Бокс чи полубокс залишимо в минулому столітті. Рома — любитель сучасних стрижок.

pic

Тому тьоті Любі з перукарні за рогом, яка зроду не чула, що таке « u n d e r c u t » , Рома свою шевелюру не довірить. А от у барбершопі про такі стрижки чули і практикують. Бо ж тут перукарі — не просто повелителі ножиць і машинок. У барбершопі «Gentle Razor» створюють імідж, де зачіска — відображення сучасного стилю і внутрішнього світу.

Більше читайте на 42-43 сторінках журналу "SURENZH"

Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах!

Fichier:Instagram simple icon.svg Картинки по запросу фейсбук значок