Коли справа стосується спорту, то і справа чути відмовки на кшталт «немає часу, коштів, далеко їздити». І навряд чи таке прийде в голову, якщо мова йде про секс. Тут завжди повна ГТО і стабільне бажання, незважаючи на відстань, пори року і наявність часу.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

1. Коргазм

Замінює: сідничний місток

Ляжте на лопатки і тримайте коліна зігнутими. Посадіть подругу зверху, спиною до себе, і стежте, щоб вона тримала ноги прямо - так ви отримаєте більше навантаження. При кожній фрикції ти задієш нижні черевні м'язи, кор і розгиначі стегон. Дай їй лягти на тебе повністю. Так ти збільшиш тиск на її точку G, що не залишиться непоміченим.

pic

2. Тріцепсекс

Замінює: розгинання на трицепс

Щоб рвати об'ємними руками футболки, ти можеш або купити футболку в «Дитячому світі», або частіше вдаватися до цієї позі. Хапай подругу, піднімай і тримай - ось і вся хитрість. Якщо не відчуваєш, як працюють трицепси, значить халтура, і твоя дама робить все за тебя.Закінь її ногу собі на плече, так вона зможе контролювати кут і глибину проникнення.Правда, такий маневр зменшує навантаження на руки.

pic

3. Ноги-ножиці

Замінює: заняття пілатесом

Ця поза прекрасно підходить для зміцнення і візуального виділення м'язів кора. Покладіть подругу на лопатки, а сам встань на бічну планку. Її ноги повинні «обійняти» твою - ви утворите фігуру схрещених ножиць (ти вже зрозумів, знадобиться гнучка партнерка). Напружуй м'язи кора і рухайся в помірному темпі.Занятий тобою плацдарм відкриває доступ до її ерогенної зони переднього склепіння, або, щоб легше запам'ятати, точці А. Рухайся повільно, злегка натискаючи рукою на нижню частину її живота, і незабаром ти зрозумієш, навіщо ми тобі про це розповіли.

pic

4. Звір в спальні

Замінює: динамічні випади.

Прояви трохи фантазії з позою «по-собачому», і ось уже задіяні найбільші м'язи твого тіла - сідничні, біцепси, стегна і квадрицепси. Прилаштуйся позаду подруги з упором на одне коліно, міняй ноги кожні хвилину-дві. І ось ще що: ця поза зменшує твої боки, спалюючи 90 ккал за 15 хвилин.

pic