На гарячу лінію Рівне 1 звернувся мешканець села Веретено, Володимирецького району. Він розповідає, що його авто поліція зупинила без причини, а у відділку побили.

«За кермом сиділа моя дівчина, бо я трішки випив, у неї є посвідчення водія. Поліція, замість того щоб сказати причину чого зупинили автомобіль, виперла мене та на руки одягнула кайданки. У райвідділі я був до 2 ночі, хоч затримали мене о 6 вечора, 25 квітня. Там мене били, хотіли, щоб я на камеру сказав, що був за кермом, а потім відвезли у лікарню», - стверджує власник автомобіля Андрій Рощот.

У поліції інформацію підтвердили.

«На лінію 102 надійшов виклик від місцевої жительки, що у селі Веретено 2 автомобілі влаштували перегони та їздили з явним перевищенням швидкості, ледь не наїжджаючи на перехожих. На місце події приїхала група реагування патрульної поліції та помітила автомобіль VOLKSWAGEN Passat , на якого й скаржилися. Автомобіль зупинився, поліція помітила що водій з пасажиром помінялися місцями. Чоловіка забрали у відділок, там від намагався вчинити бійку з правоохоронцями та провокував їх», - розповіла інспектор відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області Ольга Ангелова.

На чоловіка склали протокол за статтею 185 КУпАП - злісна непокора поліцейському, 130 КУпАП – кермування у стані алкогольного сп’яніння та за частиною 2 статті 345 ККУ – опір працівнику поліції. Справу передали у прокуратуру.



pic



pic

pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv