Його чекали і він повернувся. Після 9 місяців полону на Рівненщину повертається морпіх Максим Кручок - мешканець села Бочаниця. Його і ще 49 військових обміняли вчора, 24 листопада. Перші емоції Максима на українській землі, безмежна радість рідних героя та про віру у краще. Про це все далі розповість наш Павло Невесенко.

Це відео з обміну українських полонених записав військовий з Рівного. Тому після слів Слава Україні, він задав наступне запитання.

Повернення Максима Кручка - морпіха, який боронив острів Зміїний, чекала чи не уся Рівненщина. 9 місяців про нього не було нічого відомо. Герой розповідає, його тримали в полоні на території росії. Нині ж хоче поспілкуватися з рідними.

Дев'ять місяців в полоні дають про себе знати і звички у Максима Кручка залишилися.

Вперше про Максима Кручка ми почули у травні, коли їздили у Бочаницю. Тоді у мами Максима зі сльозами на очах, було лише одне бажання.

Наразі Ольга Кручок знаходиться в дорозі до свого сина, адже Максим має пройти реабілітацію в одному з госпіталів. Жінка не стримує емоцій. Каже, не передати словами відчуття, коли почула голос сина.

Розповідає і про першу розмову з Максимом. Наголошує, той не зраджує собі - він справжній чоловік.

Рідні Максима Кручка розповідали, той дуже пишався службою в морській піхоті і знаходженням на острові Зміїний.

Нині Максим Кручок знаходиться на українській землі і це найголовніше. Зовсім скоро він побачиться зі своїми рідними. І ним гордяться не лише його близькі, а й уся Україна. Тим паче, що захисники Зміїного 24 лютого подарували вже легендарну фразу, про рускій корабль.

 Читайте також: Перші вантажі гуманітарної допомоги з Рівненщини вже прибули до Херсонщини