Сирість та цвіль — постійні мешканці будинку на Гагаріна 57. Вже майже 20 років у ньому не ремонтували дах та під'їзд. Мешканці занепокоєні. Кажуть, живуть у повній антисанітарії. Комунальники про проблему знають. Щоправда, коли приступлять до кардинальних дій сказати не беруться.

У будинку на Гагаріна 57 вже майже 20 років тече дах. Люди обурені, стіни у під'їзді вкрилися грибком, навіть у квартирах смердить сирістю. Скарги мешканців комунальникам не допомагають.

Жителька останнього поверху Зоя Кисельова з розпачем показує цвіль на стелі. Каже, ремонт у квартирі робити немає сенсу. Адже після першого дощу знов все заливає.

Мешканці будинку переконані, комунальники не приділяють їм належної уваги. Натомість біля сусіднього асфальт новий поклали і ринви встановили.

Начальник ЖКП "Промислове", що обслуговує цей будинок, через зайнятість від коментарів відмовився. Щоправда інженер у телефонній розмові розповів, що ремонт під'їзду запланований на наступний рік. А от коли дійде черга до даху, навіть у ЖКП не знають. Кажуть спершу треба подивитися, що сталося.