Якщо ви все ще не визначилися з подарунком для коханого чоловіка, пропонуємо кілька універсальних варіантів, які порадують вашого обранця в Новорічну ніч 2018.

Враження

Кращий подарунок той, який запам'ятається на все життя. За допомогою подарункового сертифіката на політ в аеротрубі, стрибок з парашутом, екстремальне водіння абощо - ви зможете виконати його мрії. Також, ви можете подарувати квиток на концерт улюбленої групи, гру улюбленої команди або путівку в іншу країну.

Парфуми

Один з кращих варіантів універсальних подарунків - туалетна вода. Навіть якщо у вашого чоловіка є кілька ароматів - новий парфум, обраний саме вами, обов'язково йому сподобається.

Стильний светр

Хороших речей в чоловічому гардеробі ніколи не буває багато. Гарний і теплий светр допоможе зігрітися в морозну погоду, а той факт, що він подарований саме вами, зробить його в два рази затишнішим й теплішим.

Гаджети

Будь-який чоловік буде радий отримати на Новий рік сучасну техніку. Це може бути квадрокоптер, смарт-годинник, VR окуляри, електронна книга, планшет, камера GoPro - головне знати, чого саме бракує вашому обранцеві.

Елітний алкоголь

Якісні спиртні напої - відмінний подарунок до святкового столу. Можливо, ваш чоловік шанувальник віскі або коньяку, джину або вина? Дізнавшись більше про елітний алкоголь, ви обов'язково порадуєте своїм подарунком.

Портмоне

Хороший гаманець не повинен бути дешевим. Придивіться до шкіряних портмоне, які пропонують розмаїття дизайнів, щоб ви могли обрати саме те, що підійде вашому чоловікові.

Аксесуари

Стильні шарфи, рукавички, запальнички з гравіюванням і чоловічі прикраси - відмінний подарунок для коханої людини. Якщо ви впевнені в його стилі, знаєте його вподобання та бажання, тоді такий подарунок неодмінно стане найбажанішим.

Приставка

Скільки б років не було чоловікові, а всередині він все одно дитина. Багато хто досі мріє підключити приставку до тієї великої плазмі в кімнаті і провести час за улюбленими відеоіграми. Якщо ви виберете приставку з сенсорним контролером, тоді ви і навіть ваш малюк зможете разом захоплююче проводити час.

Атрибутика

Напевно у вашого чоловіка є улюблена спортивна команда, музичний гурт або фільм. Якщо він великий фанат - його неодмінно порадує будь-яка атрибутика, пов'язана з інтересами.

ДЖЕРЕЛО


Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читайте також:

Усе найкраще - коханим. Що подарувати дівчині на Новий рік 2018