Тим часом активісти молодіжних громадських організацій не проти зустрітися віч на віч з усіма претендентами на міського голову. Мовляв, мають що сказати кожному з них. Гроші на фінансування молодіжних проектів, брак приміщень для Молодіжного центру, а також відсутність представника молоді серед членів міськвиконкому - це лише частина вимог молодих виборців до тих, за кого голосуватимуть 30 листопада.

Молодь - це потужна сила, з якою владі доведеться рахуватись. Переконані учасники круглого столу "Вибори міського голови Рівного. Що кандидат грядущий нам готує?" . Лідери громадських організацій, які прийшли на зустріч, зауважили молоді набридли передвиборчі обіцянки, про які зазвичай забувають після виборів.

Лідери молодіжних організацій хочуть обговорити перспективи молоді Рівного з усіма претендентами на головне міське крісло. Вже наступного тижня кандидатів на посаду міського голови запрошують до молодіжного центру та на чергову зустріч. Молоді мало обіцянок про працевлаштування та будівництво соціального житла. Її цікавлять можливості самим формувати молодіжну політику в місті.

Представники молодіжних організацій наголошують, вони потужна виборча сила. Тому майбутній мер має рахуватися з їх6німи вимогами.