У Рівному вже розпочалась святкова метушня. Головним атрибутом Нового року досі залишається ялинка. У скільки обійдеться мешканцям обласного центру святкове дерево та прикраси до неї на місцевих ринках читайте у нашому огляді.

Ціни на штучні ялинки коливаються від 50 грн до кількох десятків тисяч. Це залежить від матеріалу, країни виробника та розмірів.

Маленька (50-100 см) штучна ялинка вам обійдеться від 200 грн, середня (120-180 см) від 400 грн, а за велику (210-500 см) доведеться викласти від 1 тис. грн. Тому якщо ви маєте велике бажання купити справді красиву ялинку, то вона обійдеться вам у чималу копійчину.

pic Живі ялинки на ринку ще не продають.

Щоб ваша ялинка виглядала красивішою потрібно купити й прикраси до неї.

Найдешевші та найменші ялинкові кульки коштують 8-10 грн за одиницю. Ціни залежать від розміру кульки та якості скла Дизайнерська прикраса, тобто ручної роботи коштувати аж 50-60 грн.

pic



pic Ялинкові вогники обійдуться вам від 50 до 200 грн. Тут все залежить від довжини та якості.



pic Також великим попитом у рівнян користуються декоративні віночки на двері. Їх можна придбати від 200 до 400 грн. Прикраса фігурки Діда Мороза під ялинку часто слугує й забавою для дітей. Така забава буде коштуватиму вам від 99 грн.

Ціни на ялинки та прикраси на ринку та в супермаркетах не дуже відрізняються.