Рекомендації Фен-шуй

Якщо ви хочете, аби ялинка зміцнила ваші родинні взаємини, то поставте її зліва від входу в кімнату, вздовж стіни; а якщо бажаєте, аби вона більше радості доставила дітям - то з правого боку. Якщо головне для вас – сексуальні і любовні взаємини, то поставте ялинку в далекий правий кут, і Ваше інтимне життя стане набагато яскравішим і цікавішим. Взагалі, бажано, аби подружнє ліжко стояло в цьому місці, і, якщо вона дійсно там замість ялинки, підберіть соснові гілочки і повісьте їх над ліжком, створивши майстерну композицію.

Ялинка, розташована у далекому лівому кутку, може принести вам гроші та зміцнити матеріальне благополуччя. особливо якщо ви прикрасите її "золотими" (обгорнутими у фольгу) монетами і перев'єте гілки червоними стрічками: вони є символом успіху і процвітання. А якщо ялинка стоїть не на хрестовині, а у відрі з піском, то в пісок можна також закопати декілька монет, загорнутих в червоний папір.

Якщо поставити ялинку прямо біля входу в кімнату, то таке положення допоможе Вам відчути себе сильною, цікавою особою. Якщо при цьому вона розташовуватиметься в ближньому лівому кутку, то це сприятиме розширенню ваших контактів із зовнішнім світом, розвитку творчих і інтелектуальних здібностей.

Якщо ви зустрічатимете Новий рік на роботі, в колективі, то ялинка повинна стояти напроти вхідних дверей. Це сприятиме просуванню по кар'єрних сходах в тій або іншій мірі всіх співробітників. Втім, такий варіант можна повторити і вдома.

Але якщо ви за старою традицією поставите ялинку в центрі, то довкола неї буде чудово не лише танцювати і водити хороводи. Виявляється, ялинка посередині кімнати символізує з'єднання всіх вище перелічених бажань, які неодмінно збудуться, якщо не під Новий рік, то вже до наступної ялинки обов'язково!