Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2017 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у січні - читайте далі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

НОВИНИ РІВНОГО:

У новорічну ніч у Рівному народився хлопчик. Батьки назвали його на честь Апостола.

pic

* * *

У новорічну ніч стрічки світових інофрмагенств облетіла тривожна новина про теракт в Стамбулі. Терорист просто у нічному клубі розстріляв десятки людей. Останніх жертв атаки хоронили цього тижня. Серед тих, кому вдалось вижити у кривавій бані - рівнянка Наталія Вольнова. У Стамбулі напередодні свята була у відрядженні, там і вирішила зустріти Новий рік з колегами по роботі.

pic

* * *

Традиційно 1 січня у Рівному відбулася смолоскипна хода, приурочена до річниці із дня народження Степана Бандери.

pic

* * *

Новий рік для рівнян розпочався із подорожчання цін у громадському транспорті. Ціна зросла на 20 %.

pic

* * *

Однією із обговорюваних тем стала тема виключення Олександра Бабата із партії. Оскільки навколо діяльності Олександра Бабата скандали виникли не вперше. Каталізатором стало зникнення працівника на будівництві депутата.

pic

* * *

Перевірку патрульним влаштував рівнянин в стані алкогольного сп'яніння. Коли патрульні прибули за адресою на вулиці Коцюбинського, вони з'ясували, що заявник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, здійснив завідомо неправдивий виклик, бо хотів дізнатись наскільки швидко прибуде екіпаж на його порятунок.

pic

* * *

Із початку нового року, правда не надовго у міжнародного аеропорту "Рівне " з'явився новий заступник директора з комерційної частини. Ним став екс-журналіст та екс-радник голови облради Михайла Кириллова.

pic

* * *

У Рівному з'явилася "собача соцмережа". Жителі міста та області, могли знайти собі чотирилапого друга не виходячи з дому.

pic

* * *

Сміттєвий апокаліпсис почав нагнітати місто від самого Різдва. Декілька днів фури стояли на території одного із підприємства міста разом зі сміттям. Але львівське сміття нікому не потрібне. Тому перевізники, які надавали послуги з доставки відходів - по черзі відмовляються це робити.

pic

* * *

9 січня, в приміщенні магазину, який був зачинений на ремонт, крадій підірвав себе гранатою Правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 26 річний місцевий мешканець, який раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців.

pic

* * *

11 січня в одному із супермаркеті Рівного стався досить прикрий випадок, пальці працівниці супермаркету застрягли у м'ясорубці. Врятувати дівчину змогли працівники ДСНС та лікарі.

pic

* * *

11 січня, на вулиці Генерала Безручка, 7 відбувся витік газу. Цей день став трагічним для чоловіка, який мешкав в одній із квартир будинку.

pic

* * *

Щороку в Рівному шукають фірму-виконавця, яка за бюджетні кошти займатиметься похованням безрідних і доставкою померлих на судмедекспертизу. Левова частка коштів, передбачених на ці послуги, спрямована саме на перевезення усіх померлих у місті. Як «поховати» 2 мільйони 188 тисяч гривень за рік замість того, щоб майже вдвічі зекономити цілком законним шляхом? Дивіться далі у сюжеті.

pic

* * *

Історія про розбещення та розповсюдження інтимних фото неповнолітніх депутатом Почапинецької сільської ради у січні підняла хвилю обурення. Жертвою тернопільського депутата-сутенера стала 14-річна школярка з Рівне нщини.

pic

* * *

Спочатку рівняни наробили переполоху бо подумали, що до Рівного завітала відома усім "Іспектор Фремут". Як пізніше вияснилося, що знімають у Рівному "Міняю Жінку".

pic

* * *

Новина про педофіла на вулицях міста переполохала багатьох людей, особливо батьків маленьких неповнолітніх дітей. 23 січня надійшло два повідомлення від рівнян, що невідомий чоловік учиняє насильницькі та непристойні дії стосовно їхніх малолітніх дочок у ліфті. За обома фактами відкриті кримінальні провадження, поліцейські створили робочу групу по розкриттю цих злочинів та встановленню особи зловмисника. Яка ж ситуація в пошуках педофіла, дивіться у сюжеті.

pic

* * *

Іван Мартинов, більше відомий інтернет-спільноті як "Чьоткій паца", пішов служить за контрактом у Донецькій області. Дана новина сколихнула поціновувачів соцмереж та читачів сайту rivne1.tv.

pic

* * *

Стати подружжям за 24 години. Уже понад 20 міст України мають таку послугу. Відтепер це можливо і в Рівному. Вартість такої - для когось забаганки, а для когось необхідності - дві з половиною тисячі. Кому пощастило одружитися в січні дізнавалися журналісти Першого місцевого.

pic

* * *

Трагічно завершився місяць для однієї із рівненських родин. Повішеним у власній квартирі 17-річного сина виявив 58-річний батько і одразу повідомив до поліції. Правоохоронці на місці події з’ясували, що хлопець покінчив життя самогубством, зачепивши мотузку за турнік у коридорі. 17-річний рівнянин навчався в одному із рівненських училищ та проживав лише з батьком, адже матір померла ще у 2007 році.

pic

НОВИНИ РІВНЕНЩИНИ:

"Що хочуть те і роблять". Ціни на проїзд перевізники збільшували на власний розсуд, а не так як годиться. Але такий крок вимушений, стверджував президент "Союзу перевізників України" Валентин Демчук.

pic

* * *

Справжній скандал розгорівся в одному з сіл на Рівне нщині . Наталю, завідуючу тамтешнього клубу вивезли в ліс. Жінка відразу вказала на своїх кривдників - її згвалтували сусідські хлопці, на 15 років молодше! Батьки ж хлопців впевнені, що Наталя все вигадала. Про це та інше Наталія розповіла на одній із всеукраїнських програм.

pic

* * *

У телешоу на одному із національних телеканалів Олег Жох позмагався із найсильнішою людиною планети. Олег Жох, який родом з Острожчини, переміг володаря титулу “Найсильніша людина світу” Василя Вірастюка.

pic

* * *

Rivne1.tv пропонувало поринути у цікаву мандрівку унікальними місцями Рівне нщини. Подорож ми розпочинали з Урвени. Далі ми відправилися до Тайкур та Острога.

pic

* * *

Із Дубенської ЦРЛ 28 січня до поліції повідомили про госпіталізацію із травмою живота 25-річного місцевого жителя. За кілька годин чоловік помер у медзакладі. Причиною смерті стало небезпечне місце для гарної світлини.

pic

* * *

Поліцейські складали адміністративні матеріали на шляховикі, які неналежно виконують свою роботу. Такий результат перевірки, яку провели представники Управління превентивної діяльності. Через складні погодні умови, автошляхи Рівне нщини стають небезпечними, як наслідок виникають дорожньо-транспортні пригоди.

pic

КІЛЬКІСТЬ ДТП У МІСТІ ТА ОБЛАСТІ ВРАЖАЛА:

Першого січня вранці до поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі «Вежиця-Рокитне» у кюветі виявлене тіло невідомого чоловіка поруч із мікроавтобусом. У цій ДТП загинув 19-річний хлопець.

pic

* * *

12 січня, на автодорозі «Київ-Ковель» сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали четверо осіб, серед яких — троє дітей. Матір із дітьми потрапила до лікарні. Батько, який був за кермом, не постраждав.

pic

* * *

13 січня на автодорозі «Київ-Чоп» у Радивилівському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та легковика. У результаті зіткнення матір, її дворічна та семирічна дитини потрапили у лікарню.

pic

* * *

19 січня, близько 23 години біля драматичного театру по вулиці Соборній, легковик не роз'їхався з тролейбусом. Внаслідок ДТП постраждала жінка.

pic

* * *

29 січня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі «Київ-Чоп». На перехресті неподалік села Панталія Дубенського району в результаті зіткнення двох авто постраждало подружжя млинівчан.

pic

* * *

Дорожньо-транспортна пригода трапилася, 30 січня, близько десятої ранку на вулиці Адама Міцкевича обласного центру. В центрі Рівного водій збив вагітну жінку.

pic

* * *

Найрезонанснішим ДТП місяця стала аварія за участі слухача міністерства внутрішніх справ, напідпитку, який потрапив в автопригоду поблизу Квасилова. Свідків, які були на місці, шокував стан молодого водія. Патрульні поліцейські, як прибули на місце пригоди оформили на чоловіка адмін. матеріали за керування в стані алкогольного сп’яніння.

pic

Якими новинами запам'ятався лютий 2017 року, читайте вже завтра на сайті rivne1.tv