До 1 вересня Клесівська ОТГ успішно реалізувала декілька освітніх проектів.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Як розповіли в управлінні освіти і науки Рівне нської ОДА, у Клесівському ліцеї замінили всі вікна та здійснили ремонт опалювальної системи. У місцевій школі добудували внутрішні вбиральні, відремонтували чотири класні кімнати та коридор.

А вже у школі села Пугач перекрили дах та придбали покриття для підлоги, оновили кабінети. Також провели поточні ремонтні роботи в освітніх закладах сіл Рудня-Карпилівська, Карпилівка, Карасин.

До нового навчального року для першокласників громада придбала 158 нових укомплектованих антисколіозних парт та 228 комплектів стільниць.

До слова, громада утримує 6 дошкільних закладів, 5 бібліотек, спортивну та музичну школи. До кінця року громада запланувала реалізувати ще проект із будівництва ігрового спортивного майданчика.

«Одні стверджують, що ми впевнено крокуємо до Європи, за прикладом якої, власне, і відбувається децентралізація. Інші переконують, що держава таким чином позбавилась непотрібного баласту і скинула на плечі людей те, з чим вже не в силі впоратися. Але очевидно одне: під лежачий камінь вода не тече. І тому на свій страх і ризик громада приступила до об'єднання», - зауважив голова Клесівської селищної ради Василь Гриник.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.