Нетішинський професійний ліцей проводить додатковий набір учнів на 2017 -2018 навчальні роки.

На навчання на базі 9 класів запрошуються: «Швачка. Кравець», термін навчання – 3 роки(з отриманням повної загальної середньої освіти). Опанувавши цю професію, Ви зможете надавати послуги по виготовленню вишуканих сучасних суконь, постільної білизни, спецодягу, жіночих та дитячих нічних комплектів та багато інших моделей.



pic

На базі 11 класів «Електрогазозварник» - термін навчання 1 рік. Навчання у цій сфері - це Ваш шанс виконувати роботи такими видами зварювання: ручне дугове зварювання плавким покритим електродом, аргонодугове зварювання неплавким вольфрановим електродом, газове зварювання, а також газове та плазмове різання металу.



pic

«Кухар. Офіціант» - на базі 11 класів, термін навчання 1,5 роки. Ви зможете навчитись професійно поєднувати традиційну і сучасну , святкову і повсякденну кухню; готувати різноманітні страви ; подавати кулінарні вироби в бенкетному виконанні; розробляти і розширювати власні рецепти.



pic

Документи можуть подавати всі охочі, вік не обмежений.

Для вступу в ліцей необхідно подати: - заяву на ім'я директора, документ про освіту (оригінал); - медичну довідку (086-У) , свідоцтво про народження (копія); - довідка з місця проживання та про склад сім'ї, копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду; - шість фотокарток 3х4, два конверти (по Україні); - два зошити та папка для паперів.

Навчання у ліцеї безкоштовне. Учні отримують стипендію, забезпечуються гуртожитком. По завершенні навчання є можливість працевлаштування за кордоном.

Якщо Вас зацікавило навчання у закладі, телефонуйте за номером (03842) 3-44-47, факс 3-18-45 або на пошту netishynpl23@gmail.com

Нетішинський професійний ліцей знаходиться за адресою м. Нетішин Хмельницька область, проспект Незалежності, 2.

Сторінку навчального закладу можна переглянути за посиланням – netishyn-proflyceum.edukit.km.ua