Деякі рівнянки хотіли б стати кінозірками чи моделями. Але, все-таки, багато дівчат обирають із загальнодоступних професій, які приносили б задоволення і непоганий заробіток. Однак при виборі професії дуже важливо те, щоб вона була затребуваною та актуальною на даний момент.

Стюардеса

Дуже хороша професія! Як в загальних рисах, так і по зарплаті. Але про неї не можна мріяти тим красуням, які бояться висоти і погано переносять польоти.



pic

Косметолог

Професія косметолога не менш складна і відповідальна, ніж інші професії сфери "Косметологи, перукарі, візажісти". Адже, фахівець має відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але і бути чудовим практиком. Косметолог знає все про дефекти шкіри і сучасні способи їх усунення, може розпізнати симптоми дерматологічних захворювань - накладає лікувальні маски, проводить чищення обличчя, видаляє папіломи, бородавки, родимки, проводить нехірургічну підтяжку особи (мікроліфтінг), озонотерапію, мезотерапію і інші косметологічні процедури.



pic

Лікар

Що можна сказати про даною спеціальністю? Лікарями йдуть працювати ті, у кого добре серце і нерви залізні. Лікарі- це насамперед кваліфіковані спеціалісти в області медицини.Кожного дня саме лікарі рятують мільйони життів.Професія лікаря є не менш складна і відповідальна, ніж інші професії. Адже лікар повинен відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але і бути чудовим практиком.



pic

Бізнес-леді

Вона дуже уважна, працьовита і розумна. До того ж прекрасно виглядає, досконало володіє мистецтвом переговорів і постійно займається саморозвитком. Сьогодні це поняття часто використовується в повсякденності. І відбувається це хоча б тому, що величезна кількість жінок займає керівні посади, потихеньку відсуваючи на задній план представників сильної статі.



pic