У вересні поточного року є тільки дві найбільш безпечні дати для укладення шлюбу.

Визначаючись з днем весілля, необхідно враховувати безліч чинників, насамперед, гороскопи обох майбутніх подружжя, місячні дні і інші обставини, передає Ukr.Media.

Про це розповів астролог.

Зазвичай всі відкладають весілля на осінь, але в цьому році осінь досить складна, важко відшукати найбільш сприятливі дні. Астролог пояснив складність вибору оптимального дня для проведення церемонії.

"Не буває так, щоб якийсь певний день підходив для всіх відразу. Дата повинна бути сприятлива одночасно для двох – для одного вона може бути сприятливою, а для іншого – не дуже. Тому необхідно знайти дату, щоб вона позитивно впливала на майбутній союз".

Найбільш безпечні дні у вересні – 6 вересня і 22 вересня. Це, скажімо так, універсальні безпечні дні, коли можна виходити заміж і одружитися.

Астрологи також рекомендують поцікавитися, на який місячний день випадає дата весілля. За його словами, "ні в якому разі не можна укладати шлюб у такі місячні дні, як 9-й, 15-й і 23-й. Це найбільш критичні дні, в які краще не влаштовувати весіль. І, навпаки, сприятливі місячні дні – це 6-й, 10-й, 13-й, 16-й, а також 24-й".

Астролог підкреслив: "Дуже важливим є також час, коли люди обмінюються обручками, бо протягом дня може змінитися місячний день. Наприклад, вранці був ще 9-й, а після обіду – вже 10-й. Крім того, дуже важливо, щоб це відбувалося в храмі. Дата вінчання набагато важливіша, ніж дата розпису. Наприклад, після довгих років подружнього життя можна підібрати оптимальну дату для вінчання, і воно докорінно може змінити шлюб".

Разом з тим астрологи запевняють: вибір зазначених днів для весілля не дає стовідсоткової гарантії того, що шлюб буде щасливим – "таку гарантію може дати тільки астролог, який вивчить карти і нареченої і нареченого".