За своє життя справжній чоловік як відомо мусить зробити три речі: виростити дитину, посадити дерево та збудувати будинок. І якщо перших дві позиції залежать від вміння та вправності, то щоб виконати третю потрібно як мінімум допомога друзів, сусідів чи просто бригади будівельників.

Звичайно не обійтись і без фінансових вливань. Не слід забувати і про будівельні матеріали. Та як їх вибрати? Адже знайти якісні, сучасні, доступні та головне дешеві будматеріали в одному місці практично не можливо. От і доводиться справжньому чоловіку кататися по всіх можливих магазинах та торгових центрах аби втілити в життя свою мрію.

Проте тепер все стало значно простіше. У Рівне нському районі в мальовничому селі Ремель, відкрився новий бетонний завод.



pic

Тут є все для справжнього господаря: бетон в асортименті (М-150, М-200, М-250, М-300, М-350, М-400), вапняний розчин, цементний розчин.

pic

pic

Це справжнє нове виробництво для жителів Рівного, району та області, адже якісний бетон - це фундамент надійного будівництва.



pic

Справжні чоловіки вражені, бо такого набору послуг немає фактично в жодному з місцевих підприємств. Тому прагнуть співпрацювати з справжніми професіоналами – Рівне нським бетонним заводом.



pic

Рівне нський бетонний завод вражає якістю та доступністю.

Контактні телефони: (068) 173-00- 77, (067) 363-03- 82, (067) 308-85-85

Хочеш відчути себе справжнім чоловіком? Завітай на Рівне нський бетонний завод.

pic