У Рівному вироблятимуть скутери. Першу партію планують показати вже першого грудня. За виробництво двохколісників активно береться радіозавод. Такими планами поділилося керівництво технічного гіганта з представниками фонду держмайна, які завітали на перевірку.

За рік після приватизації завод пишається здобутками. Зарплату підняли, працівників не звільнили. Налагодили стабільне виробництво опалювальної та військової техніки. На черзі новенькі теплові радіатори.

У планах і скутери та моторолери. Щоправда з'являться рівненські двохколісники на світ не раніше грудня. Ціна теж багатообіцяюча – не більше 1800 гривень.

Нині на радіозаводі лише пластмасові складові скутерів. Представники підприємства розповідають, всі деталі завозитимуть з Китаю. А збиратимуть вже у РІвному. Такими перспективами заводу загалом задоволене керівництво фонду Держмайна.

Дешеві скутери для Рівного поки новина. Щоправда великій кількості моторойлерів мало радіють працівники ДАІ. Вже нині вони вимагають, аби такі водії навчалися на курсах та реєстували свій двоколісний транспорт.