Заслужений артист України.

1. Чому саме ця професія? Не знаю) Вона просто підійшла і запросила мене на білий танець)

2. Чи змогли себе реалізувати в цій професії? О так!! Я в ній реалізував усе заплановане: навчився сідати на шпагат, грати на бубні і взяв автограф у Миколи Бобрика!!

3. Розкажіть про свою першу роль? Це була вистава "Сльози Божої Матері", мені було 12 років і я грав роль Андрійка! І от виходжу я на сцену,а в мене партнерка питає: "Чого тобі треба, Андрійчику?",а я думаю: "Хм,непогане ім'я для сина"!!)



pic

4. Які казусні випадки траплялися з вами під час роботи? Буквально нещодавно граєм Суперники. Виставі вже 13 років. І між Домною у виконанні Юлі Крет і моїм Ерастом Карловичем має відбутися такий діалог:

Ераст: Доброго дня, фройляйн.

Домна: Як для кого...

Ераст: Вчора танці були... сподівався і вас побачити...

Домна: Я будь з ким не танцюю.

І от виходжу я на сцену і кажу Доброго дня, фройляйн, а Юля з порогу мені: Я будь з ким не танцюю!!!

Я постояв і кажу: А я вас і не запрошую!!!!!!!! Видно,вже старіємо!!



pic

5. Розкажіть про нагороди, які отримали в даній професії? Дитячий сміх, оплески, у дорослих все те саме, хіба можна ще додати сльози) Ще якось списали не зовсім вдалу виставу - теж нагорода для актора

6. Кого б хотіли зіграти? Барона Мюнхгаузена)

7. З ким хотіли б зіграти на одній сцені/знімальному майданчику? З Анатолієм Хостікоєвим та Мілою Йовович)



pic

8. Чи є свої "акторські забобони"? Які? Щоночі перед виставою я лягаю спати, і, вірите, як тільки цього не зроблю - вже на виставі - не те!!!!

9. Кіно - чи театр? Що краще, на вашу думку? Краще там де нас нема,кажуть

10. Що для вас найстрашніше в роботі актора? Це коли дізнаєшся, що і в театрі ляльок, і в драматичному початок репетиції об 11:00, і в цей час тебе кличуть на кінопроби.



pic

11. Вас впізнають на вулицях? Чи були якісь цікаві історії? Готуючись до вистави Ревізор, я на продуктовому ринку ходив у найурочистішому костюмі і просив у борг продукти. Адже по п'єсі Хлєстаков просить у овочевих крамничках хоч щось, не ївши 3 дні. Я теж почав не їсти, 2 дні нічого не їв, пішов на Сагайдачного, просив картоплю, банани, хліб, капустину навіть просив! Ніхто нічого не дав. Пізнають досі. Судячи по поглядах, не вірять що міг так швидко вилікуватися!!



pic

12. Розкажіть про свою найкращу роль. Вона ще попереду)