Художній керівник театру "Сонях", актор.

1. Чому саме ця професія? Тому що це спосіб життя скоріше, а не просто професія. Я люблю те чим займаюсь.

2. Чи змогли себе реалізувати в цій професії? Не дивлячись на різноманітні роботи в театрі, кіно, рекламі думаю ще багато чого не зробив у цій професії.



pic

3. Розкажіть про свою першу роль? Я мабуть завжди її памятатиму. Це була роль слоника Хортона у одноіменній виставі. Перший вихід на сцену. Більше того перша поява слона супроводжувалась його піснею, а співали ми вживу. Так як досвіду взагалі не мав, я настільки хвилювався, що руки пітніли і голос тремтів під час співу)

4. Які казусні випадки траплялися з вами під час роботи? Вони часто трапляються в нашій роботі. Певною мірою це можна порівняти з азартом. Тому що паралельно під час вистави відбувається ще дещо, про що знаєш тільки ти і твої колеги, а глядач навіть не повинен здогадатись що щось не так. Це додає додаткового Адреналіну Одного разу під час вистави "Сніданок у Савої", друзі вирішили влаштувати мені сюрприз до дня народження. Перед виставою я відчував що щось має відбутись, але навіть не здогадувався що саме. І ось, за сюжетом вистави, мені зазвичай виносять бутафорське куряче стегенце, яке я намагаюсь протягом усієї вистави скуштувати, але постійно виникає якась заважаюча обставина, що не дає мені цього зробити. І ось коли цей момент настав, я бачу що мені виносять щось накрите ковпаком. Я розумію що поняття не маю, що там. І ось я піднімаю кришку, в цей час безліч думок, шодо того що там може бути і як мені на це доведеться реагувати. І ось, я бачу що там лежить здоровезна справжня курка гриль. Запах розповсюдився у зал, і мені здалося що їсти хотів весь зал разом зі мною. Але ... їсти ж її не можна!!! І тоді в мене до кінця вистави була мабуть неймовірна правдива жага поїсти)



pic

5. Розкажіть про нагороди, які отримали в даній професії? Визнання на різноманітних театральних фестивалях. В деяких випадках визнання отримувала вся вистава вціломо, інколи тільки акторська робота. Загалом не маю мети змагатись за нагороди, просто намагаюсь максимально професійно та якісно робити свою роботу)

6. Кого б хотіли зіграти? Я про це ніколи не задумувався. Полюбляю характерні ролі.

7. З ким хотіли б зіграти на одній сцені/знімальному майданчику? Несподіване запитання. З багатьма акторами. Наприклад з такими метрами як Олексій Вертинській, Станіслав Боклан на сцені театру а на знімальному майданчику з Жаном Рено, Жераром Депардье, Морганом Фріманом та Аль Пачіно. Але загалом приємно працювати з сильними партнерами, навіть якщо їх імена не настількі відомі, не означає що вони менш професійні та талановиті.

8. Чи є свої "акторські забобони"? Які? Як не дивно, в мене їх взагалі не має. Ніяких

9. Кіно - чи театр? Що краще, на вашу думку? Це два окремі напрямки роботи, кожен по-своєму цікавий. Театр цікавий тим що ти проживаєш історію протягом вистави, від початку і до кінця. А в кіно знімальний процес розтягнутий в часі, і інколи знімати можуть почати з середини або ж фіналу. Хоча знімальний процес неймовірно захоплюючий)

10. Що для вас найстрашніше в роботі актора? Я думаю це усвідомлення того, що як актор ти вже не потрібний. Залишитись без своєї улюбленої роботи. Актор це ж не просто робота, а спосіб життя!



pic

11. Вас впізнають на вулицях? Чи були якісь цікаві історії? Інколи мабуть таке трапляється, проте люди це вдало приховують

12. Розкажіть про свою найкращу роль Мабуть вона ще не зіграна) Було багато цікавих ролей , це і Сол Бозо у виставі "Дорога Памела", Джона Патріка, і роль Джимі у виставі "Сніданок у Савої", М.Еннекен та М.Мейо, також роль Вурма у виставі "Підступність і кохання", Ф.Шіллера та багато інших. І кожна з них на момент свого втілення здавалась найкращою. Потім зявлялась наступна роль, персонаж який захоплював. Я думаю це неперервний процес.)