Літо — пора, коли думаєш тільки про відпочинок, які вже там проекти, навчання та конкурси. Але серед можливостей, які ми вам пропонуємо є кілька чудових проектів, участь в яких дозволить вам цікаво та весело провести час за кордоном, а для тих, хто й літом не має наміру послаблювати свою продуктивність та творчий запал, є шанс взяти участь у конкурсах чи міжнародних проектах, або ж виграти стипендію або грант.

ЛІТНЯ ШКОЛА «БЕЗПЕКА В НЕБЕЗПЕЦІ»

Програмою Літньої школи передбачено проведення декількох тематичних блоків щодо сучасних викликів та загроз, що постають перед державою Україна, а також нових викликів безпеки для учасників міжнародних стосунків поза межами України, спричинених політично-соціальними трансформаціями, що мають за мету вплив або зміну глобального світового порядку.

♥Дедлайн♥: 1 червня

♥Локація♥: м. Київ, Україна

♥Вартість♥: ціна квитка з Вашого міста до м. Київ

МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ «NANTES CREATIVE GENERATIONS (NCG) FORUM»

Цей форум створений для того, щоб дозволити молодим людям зустрітися, щоб дізнатися, і, можливо, експериментувати з новими формами проектів європейського масштабу, в Nantes Creative Generations Forum, який об’єднує щороку учасників з Нанта і Європи і представляє конкретну ініціативу. Мета полягає в тому, щоб заохочувати і стимулювати європейські молодіжні обміни, щоб активна молодь об’єднувалась та діяла далі разом.

♥Дедлайн♥: 1 червня

♥Локація♥: м. Нант, Франція

♥Вартість♥: безкоштовно

ЛІТНЯ ШКОЛА ASSOCIATION WITH THE EU: WHAT DOES IT MEAN FOR YOU

Учасники Школи зможуть відвідати лекції та практичні заняття від кращих фахівців в області права ЄС, Представництво ЄС в Україні та Урядовий офіс з питань європейської і євроатлантичної інтеграції, а також майстер-класи від крутих юридичних фірм.

♥Дедлайн♥: 1 червня

♥Локація♥: м. Київ, Україна

♥Вартість♥: безкоштовно

ТРЕНІНГ З ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ДАНИХ DW AKADEMIE

Протягом двох днів 10-11 червня в Одесі пройде тренінг з візуалізації даних для громадянських журналістів. Буде як теорія, так і практика. Протягом тренінгу кожен учасник буде працювати над своїм проектом. Тому обов’язкова умова —наявність ноутбука під час навчальних сесій. Тренер: Михайло Кольцов – викладач Могилянської школи журналістики, учасник проекту StopFake.org, тренер DW Akademie.

♥Дедлайн♥: 1 червня

♥Локація♥: м. Одеса, Україна

♥Вартість♥: безкоштовно для 15-ти обраних учасників; повернення проїзду тільки в одну сторону.

КОНКУРС ІСТОРІЙ ПРО ПОДОРОЖІ «TRAVEL NOTES»

Дуже часто мандрівники ведуть щоденники, де занотовують якісь особливі моменти. І як бачимо, часом вони мають велику користь та вплив, як от нотатки епохи Великих географічних відкриттів чи сучасні тревел-блоги. Якщо Ви не проти поділитися Вашими цікавими історіями мандрувань, то надсилайте їх на конкурс.

♥Дедлайн♥: 1 червня

♥Локація♥: Україна

♥Вартість♥: безкоштовно

EVS-ВОЛОНТЕРСТВО В ПОЛЬЩІ

Волонтаріат триватиме з 1-го вересня/жовтня 2017 року по 31 серпня/вересня 2018 року в польській Асоціації публічних бібліотек м. Гдиня. Бібліотека в Гдині складається з 22 філій, які знаходяться різних районах міста. В бібліотеці готуються майстерні з місцевими митцями та соціальними працівниками, публічні читання, створення ілюстрацій з дітьми, різноманітні навчання тощо.

♥Дедлайн♥: 5 червня

♥Локація♥: м. Гдиня, Польща

♥Вартість♥: безкоштовно

ШКОЛА ДИПЛОМАТІЇ В ЕСТОНІЇ

Молоді дипломати та державні службовці запрошуються до участі в тренінговій програмі з міжнародних відносин та європейської інтеграції, яка відбудеться в Естонській школі дипломатії.

♥Дедлайн♥: 9 червня

♥Локація♥: м. Таллінн, Естонія

♥Вартість♥: квитки в обидва боки до Таллінна

ТРЕНІНГ «MOBILITY TASTER FOR INCLUSION ORGANISATIONS NEW TO ERASMUS+»

Ви знаєте, що ви можете організувати міжнародні молодіжні проекти для молодих людей з неблагополучних сімей? Приїжджайте і відкрийте для себе те, що й Erasmus+: молодь може зробити це для вас!

♥Дедлайн♥: 12 червня

♥Локація♥: м. Місакціелі, Грузія

♥Вартість♥: символічна плата за участь (залежить від країни)

ТРЕНІНГ «SOHO – EUROPEAN TRAINING COURSE FOR EVS SUPPORT PEOPLE»

SOHO спрямована на підвищення якості EVS проектів з розвитку основних компетенцій осіб, які надають підтримку. Він також надає найактуальнішу інформацію для її учасників про можливості, що надаються Erasmus+: Молодь в дії.

♥Дедлайн♥: 18 червня

♥Локація♥: м. Будапешт, Угорщина

♥Вартість♥: символічна плата за участь (залежить від країни)

АКСЕЛЕРАЦІЙНА ПРОГРАМА ТЕЛЕКОМ-АКСЕЛЕРАТОРА RADAR TECH

Маєш свій стартап та прагнеш, щоб він став «юнікорном»? Знаєш, що таке MVP, IPO, DCF та IRR та мрієш стати наступним Ілоном Маском, Марком Цукербергом або Марісою Маєр? Подавай заявку до Телеком-акселератору 2.0. Radar Tech за підтримки Київстар.

♥Дедлайн♥: 18 червня

♥Локація♥: Україна

♥Вартість♥: безкоштовно

EVS-ВОЛОНТЕРСТВО В ПОЛЬЩІ

НГО «Стелла» шукає учасника для довготермінового ЄВС-проекту в сфері культури та мистецтва.

♥Дедлайн♥: 18 червня

♥Локація♥: м. Голенюв, Польща

♥Вартість♥: безкоштовно

КОНКУРС МОЛОДИХ УКРАЇНСЬКИХ ХУДОЖНИКІВ МУХІ 2017

Щербенко Арт Центр оголошує про старт прийому заявок до п’ятого конкурсу молодих українських художників МУХі 2017 Загальний призовий фонд конкурсу МУХі 2017 – 70 000 грн. Переможець отримає грошову премію – 40 000 грн, участь в мистецькій резиденції в Чехії та можливість реалізувати власний проект у галерейному просторі «Щербенко Арт Центру» у 2018 році.

♥Дедлайн♥: 20 червня

♥Локація♥: Україна

♥Вартість♥: безкоштовно

СТИПЕНДІЯ ДЛЯ ЖУРНАЛІСТІВ THE FALLING WALLS

Програма створена для журналістів з більш ніж трирічним досвідом. Учасники програми відправляться до Берліна, щоб відвідати конференцію The Falling Walls, лабораторію платформи та інші заходи.

♥Дедлайн♥: 25 червня

♥Локація♥: м. Берлін, Німеччина

♥Вартість♥: безкоштовно

ДЖЕРЕЛО


Приєднуйся до наших соціальних мереж

ВК ФБ

Читай також:

Те, що варто подивитися: 10 фільмів про мотивацію та кар'єру [1 частина]

Ти маєш це знати: 15 корисних додатків для студентів

Вчимо англійську разом: підвищуємо словниковий запас