Для родини Черняховичів з міста Вараш настали складні випробування -14-річний син Михайлик (17.07.2002 р.н.) переніс два інсульти. Йому була проведена складна операція по видаленню гематоми з лівої півкулі мозку (без будь-яких прогнозів на одужання). На 9-й день після проведеної операції Міша вийшов з стану коми.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Лікування проводилося на протязі майже місяця в відділенні інтенсивної терапії та неврологічному відділенні СМСЧ-3. На сьогоднішній день Міша пересувається в інвалідному візочку в супроводі мами, йде тривалий процес відновлення рухів рук, ніг, спини. Міша заново потрібно вчитися ходити, відновлювати всі необхідні для нормального життя рухи.

Сьогодні є позитивна динаміка відновлення, адже він проходить реабілітацію в реабілітаційному центрі «Модричі», що знаходиться у Львівській області (7км від м.Трускавець). Проте це дуже дороговартісне лікування, яке, на жаль, родина не має коштів оплатити самостійно в повному обсягу. Один день у реабілітаційному центрі коштує 2.903 грн на добу, бюджет на 4 тижні складає 81.284 гривні.

Родина просить всіх небайдужих допомогти повернути Михайлика до нормального життя, дати йому шанс на майбутнє. Ще вчора хлопчик гарно навчався у гімназії, займав призові місця на олімпіадах з математики та іноземної мови, а сьогодні – скутий важкою хворобою! Кожен день – це випробування для 14-річного Михайла і його родини, для нього важлива кожна хвилина.

Усі, хто має можливість надати матеріальну допомогу, можуть перерахувати кошти на картку «Приватбанк» за номером 4149499643170549. Отримувач - батько Черняхович Михайло Євгенійович.

Номер телефону тата - 067-363-19-46

pic