09 квітня о 09:11 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві за адресою місто Рівне, вулиця Древлянська 4/2.

За вказаної адресою негайно було направлено два чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що вогнем охоплено значну частину покриття та перекриття горища, шлакоблочного житлового будинку розміром 16х6 метрів.

Існувала реальна загроза поширенню вогню на сусідній житловий будинок та господарчу будівлю. До того ж, полум’я було такої потужності, що загрожувало перекинутися на усю площу будинку. Тому додатково до місця пожежі було направлено чергове відділення пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Ускладнювало гасіння надзвичайно велике пожежне навантаження. У середині горищного приміщення були будівельні матеріали та речі домашнього вжитку із легкозаймистих матеріалів. На гасіння пожежі вогнеборці подали три водяних стволи. О 09:31 пожежа була локалізована, а об 11:00 повністю ліквідована.

Вогнеборці запобігли поширенню полумя на поряд розташований будинок та будівлю. Також бійцями ДСНС з горищного приміщення було врятоване маленьке кошеня, яке знайшли у паперовій коробці. До гасіння пожежі було залучено 4 одиниці техніки ДСНС та 15 рятувальників. Вогнем знищено покрівлю на площі 48м2 . Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу на Рівне нщині спалахнуло 9 пожеж

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic