Український плавець.

Чому Ви обрали спорт? Мене віддали на плавання батьки.

Скільки часу у Вас займає тренування? Кожний день по два тренування, кожне триває по 2 години. І через день у нас проходить тренування в залі не менше години.



pic

Розкажіть про Ваші досягнення? Я вже маю майстра спорту України міжнародного класу, неодноразовий чемпіон та рекордсмен України, рекордсмен Європи серед юніорів. Чемпіон, срібний та бронзовий призер чемпіонату Європи серед юніорів. Чемпіон та срібний призер II Юнацьких Олімпійських ігор. Фіналіст чемпіонату світу. Дворазовий бронзовий призер чемпіонату Європи. Учасник Олімпійських ігор в Ріо. Неодноразовий чемпіон етапів Кубку світу.

Що потрібно, аби досягти висот у Вашому виді спорту? Як і у всіх видах спорту, потрібно мати ціль і вперто йти до неї, не зважаючи ні на що.

Розкажіть про свої поразки. Без поразок не буває перемог. Тому поразок не менше, ніж перемог. Кожного разу, коли трапляється не так, як я хочу, для мене це є своєрідною поразкою. Але треба робити правильні висновки і йти далі.



pic

Як піднімали свій бойовий дух після поразок? Підтримка моїх найближчих людей - це найкращі ліки від поразок.

Чи були моменти, коли хотіли покинути спорт? За 14 років плавання ні разу такої думки не було).



pic

Як ви оцінюєте спортивну базу? Можливо чогось бракує, якщо так - чого саме? Плавальна база в Рівному відсутня. Тому зазвичай тренуюсь або в Дніпрі, або за кордоном. Адже в Рівному немає олімпійського басейну 50 м., а є тільки басейни 25 м. Це і є основна причина, чому я тут не тренуюся.

Ваші поради молодим спортсменам Тренуйтесь наполегливо і йдіть до своєї мети.



pic