Український гонщик.

Чому Ви обрали спорт? Швидкість, вдосконалення майстерності керування, адреналін та смак перемоги... Жага до цих відчуттів взяла своє, і я почав займатися автоспортом.

Скільки часу у Вас займає тренування? Самі тренування займаються не так багато часу, як вдосконалення та модифікація техніки.



pic

Розкажіть про Ваші досягнення? Чемпіон України з гірських перегонів, призер Чемпіонату України, майстер спорту з автоспорту, поки що єдиний у Волинській області.

Що потрібно для того, щоб досягти висот у Вашому виді спорту? Основне - це величезне бажання, люди, які тебе будуть підтримувати, та, звичайно, гроші.

Розкажіть про свої поразки? Найгірші мої поразки - це коли під час змагань ламається техніка, а від техніки залежить не менше, ніж від пілота.



pic

Як піднімали свій бойовий дух після поразок? Потрібно мати перед собою ціль та впевнено крокувати і тоді після поразок набагато легше піднімати бойовий дух і собі, і команді.

Чи були моменти, коли хотіли завершити спорт? Моменти були, але стільки всього пройдено, що зав'язати зі спортом я не можу.



pic

Як ви оцінюєте спортивну базу? Можливо чогось бракує, якщо так - чого саме? Основне в цьому виді спорту - це фінанси, команда, спонсори. Маючи ці пункти, можна з легкістю вдосконалювати автомобіль, майстерність пілотування, щоб на змаганнях показувати найкращі результати.

Ваші поради молодим спортсменам. Потрібно вміти працювати в команді. Та основне - треба поставити перед собою ціль і впевнено до неї крокувати, не зважаючи на будь-які труднощі. А їх буде чимало.



pic