Невідомий у парку, погрожуючи пістолетом 20-річній дівчині, відібрав мобільний телефон, золоті вироби та гроші. Поліцейські встановили особу нападника та затримали його.

Жителька села Кустин Рівне нського району другого березня прямувала додому через парк на вулиці Князя Володимира, коли на неї невідомий скоїв напад. Як пояснить згодом потерпіла поліцейським, чоловік приставив до її скроні невідомий предмет та зірвав золоті сережки та ланцюжок, відібравши мобільний телефон та дві тисячі 800 гривень. Після цього розбійник чимдуж утік. Шокована дівчина одразу звернулася до поліції.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчі за фактом розбою розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України. Працівники карного розшуку Рівне нського відділу поліції одразу розпочали пошуки зловмисника. Завдяки професійно проведеним розшуковим заходам оперативникам вдалося вийти на слід нападника. Ним виявився 37-річний житель обласного центру.

Чоловік уже перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжок, однак тоді відбувся умовним терміном. Будучи на іспитовому строці, вчинив черговий тяжкий злочин.

«Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та судом обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський. — Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до семи років».

Зловмисник у скоєному не зізнається, однак потерпіла упізнала свого кривдника.

Поліцейські проводять слідчі дії, зокрема встановлюють місце знаходження пістолета, за допомогою якого вчинив злочин та награбованого.



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині стартує операція «УВАГА — МОПЕДИСТ!»

Рівне нщина: молодик заколов вилами односельчанина [ФОТО]

На Дубенщині в ДТП тяжко травмувався мотоцикліст