Кожне весілля – особливе і різне, таке, якою є кожна закохана пара. Тож не дивно, що майбутнім молодятам хочеться запам’ятати день свого одруження на довгі роки. Щоб влаштувати по-справжньому незабутнє весілля, ви не мусите їхати за кордон та витрачати шалені, зважаючи на теперішній курс, кошти. Знайти неймовірно красиві локації для одруження можна і у межах рідної країни.

Шоколадний будиночок (Київ)

Це місце часто обирають молодята в якості локації для весільної фотосесії, проте можна влаштувати тут і чудову виїзну церемонію. Вишукані інтер’єри, неймовірної краси вітражі та старовинний паркет – ще одне таке місце годі й шукати. Цікаво, що саме Шоколадний будиночок до середини минулого століття був головним місцем розпису в столиці. Навіть назва цього місця обіцяє щасливим молодятам, що все своє подружнє життя вони будуть у шоколаді!



pic

Парк Шенборна (Закарпатська область)

Палац та парк Шенборна – одне з найкрасивіших місць нашої країни. Довколишні пейзажі однаково красиві в різні пори року, проте серед молодят парк дуже популярний у теплу пору року, адже саме тут вони влаштовують прекрасні виїзні церемонії. Гори та схили, дерева та струмки і навіть озеро з островом посередині, де можна ще раз виголосити свої подружні обітниці – у парку Шенборна є все для ідеальної церемонії одруження. Крім того, поблизу є кілька готелів та ресторанів, де за бажанням можна відсвяткувати знаменну подію, а також провести романтичний вікенд.



pic

Бухта вікінгів (Львівська область)

Бухту вікінгів справедливо називають одним з найромантичніших місць України. Навколишні пейзажі стануть ідеальним тлом для виїзної церемонії. Тут можна не тільки виголосити свої весільні клятви, а й відсвяткувати свою особливу урочистість у ресторані с кількома просторими залами.



pic

Замок «Радомишль» (Житомирська область)

«Радомишль» є одним з найдоглянутіших замків України. Тут зроблено все для того, аби привабити туристів: реставровані зали, прекрасний екстер’єр, неймовірні інтер’єри, чудові довколишні ландшафти. Унікальність цього місця полягає насамперед в тому, що тут щасливі молодята можуть не тільки провести виїзну церемонію, а й відсвяткувати свою особливу урочистість.



pic

Карпати

Подібний список не може обійтись без справжньої перлини України, а саме Карпатських гір. Створена природою краса – ідеальне тло для одруження. Цьогоріч весілля під відкритим небом будуть на піку своєї популярності, тому можна починати обирати місце для свого майбутнього весілля вже зараз! Можете надати перевагу мальовничим схилам у Львівській або Чернівецькій області або ж обрати по-справжньому високі гори у Івано-Франківській чи Закарпатській області.



pic

Морське узбережжя

Виголосити свої подружні обітниці під шум морських хвиль – звучить як мрія, чи не так? Для цього зовсім необов’язково їхати в Італію чи Хорватію, завжди можна знайти чудове місце і в Україні. Одеська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька області – обирати вам!



pic

Інформує: TopWedding