"Основне призначення жінки у світі - бути щасливою" (Олеся Сергієнко)

Яке основне призначення жінки сьогодні? Питання, яке турбує сьогодні кожного.

Жінка виконує у своєму житті різні ролі: мами, дружини, коханої, бізнес-леді… Виконуючи ту чи іншу роль, жінка має перебувати у відповідному психологічному стані.

Роль бізнес-леді вимагає від жінки рішучості, високої відповідальності, дисциплінованості, твердості, наполегливості.

Роль дружини вимагає від жінки м’якості, жіночності, практичності, працелюбності, прийняття, гнучкості, довіри.

Роль матері вимагає від жінки ніжності, турботливості, терпіння, витривалості.

Роль коханої жінки вимагає від неї прийняття, прагнення досконалості, цікавості, натхнення.

І для повної самореалізації жінка має вміти переходи з одного стану в інший, поєднувати в собі різні якості.

Успішна жінка сьогодні асоціюється не з домогосподаркою, яка є не відомою особистістю в своїх ділових кругах, не підвищує свою професійну компетентність, не демонструє свої професійні знання та навички, а також і з не бізнес-леді з ненормованим графіком роботи, систематичними та довготривалими відрядженнями, обмеженим часом відпочинку зі своєю родиною.

Хто ж така успішна жінка?

Часто люди вважають, що розвиток жінки пов'язаний із систематичним рухом, постійними досягненнями та покоренням висот або зацикленою на веденні домашнього господарства та вихованні дітей.

Таке переконання є помилковим.

Насправді розвиток жінки, це коли вона просто може стояти на місті і спостерігати за навколишнім оточенням, а світ буде спостерігати за нею.

Розвиток жінки, коли вона не перебуває в постійних перегонах, як більше заключити контрактів та отримати грошей, як стати кращою за чоловіків у веденні бізнесу та інше.

Розвиток жінки, коли вона може дозволити собі насолоджуватися музикою, природою, мистецтвом, творчістю, своїми дітьми тому що цього, вимагає її внутрішній стан та вона має для цього достатньо часу.

Але, саме цінне для жінки, це її внутрішня сила, психологічний стан.

Повна довіра Всесвіту своєї долі, як жінки, вміння по жіночому вести бізнес та заробляти гроші, по жіночному займатися своєю самореалізацією, по жіночому досягати поставлених цілей та бути лідером.

Жінці можна простити її відповідну некомпетентність, але тільки не відсутність турботи, уваги та якості проведеного часу зі своєю родиною, нехтування своїм зовнішнім виглядом та здоров’ям.

Отже, головне призначення жінки у світі бути щасливою!

Бути щасливою, означає жити з любов’ю, бути реалізованою, наповненою, цікавою, усесторонньою, гармонійною.

З жінкою має бути завжди затишно та комфортно вдома.

Жінка іде шляхом любові тоді, коли починає цінувати першу чергу себе. Цінувати себе не лише, як жінку, а як особистість.

Сьогодні є няні, прибиральниці, чудові шеф-повара, які можуть замінити обов’язки жінки домогосподарки.

Основна роль жінки матері, це організувати правильно процес виховання дітей (визначити час та місце відпочинку, раціон харчування, виявити здібності та інтереси дитини та інше).

Тому вважаю, що жінка сама робить себе домогосподаркою.

Жінка може цінувати себе, як особистість лише за відповідні досягнення (написання цікавої книги, статті, створення та реалізація нового проекту). Це досягнення, які далеко не кожна може отримати.

Домогосподарка, це жінка яка займається виключно домом і сьогодні не є актуальною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як професійно розвиватися та залишатися турботливою мамою?

Жінка має бути адаптованою до будь-якого стилю та способу життя сьогодні. Для жінки має бути природньо виконувати обов’язки по домашньому господарству та не перетворювати себе виключно в статус домогосподарки.

Так жінка має володіти достатньою енергією для того, щоб реалізовувати себе в професійні сфері та мати ресурси підтримувати, надихати та наповнювати свою родину, створювати комфорт та естетику вдома, простір кохання, дарувати себе та свій особистий час.

Термін «до господарка» звучить сьогодні «сумно» та «звичайно». Термін «бізнес-леді» звучить «прохолодно».

Будьте просто жінкою першу чергу і все необхідне здійсниться у вашому житті!

Жінкою, яка може зупинитися, щоб насолодитися красою та цікавістю життям. Жінкою, яка щаслива від того, що має сьогодні!

Статтю підготувала Олеся Сергієнко сертифікований
коуч по стандартам ICF, ECF (життєвого балансу, взаємовідносин,
професійного розвитку), бізнес-тренер, медіатор, адвокат, директор
і засновник ПП юридичної фірми «Компроміс-Право»