У сьогоднішньому матеріалі ((http://rivne1.tv/news/76969)(продовжуємо розповідати)) про те, як підібрати ідеальну пару по знаку зодіаку. На черзі Раки, Леви, Діви та Терези.

Раки

Представники цього знаку зодіаку, без перебільшень, є дуже ніжними та чуттєвими. Тож не дивно, що кохання для них дуже важливе. Раки можуть навіть віддати всього себе своїй другій половинці. Якщо говорити про відносини, то ті, хто народився під знаком Рака, понад усе цінують підтримку, розуміння та повагу. Чоловікам-Ракам астрологи рекомендують планувати родину з Тільцями, Раками та Близнюками, тоді як від шлюбу з Овнами та Терезами їм краще відмовитись. Прекрасній половині представників цього літнього знаку варто шукати собі пару серед Раків, а от від шлюбу з Тільцями, Стрільцями, Овнами та Близнюками ліпше утриматись.



pic

Леви

Мабуть, ні для кого не стане відкриттям, що представники цього знаку понад усе люблять себе. Тому найчастіше шукають вродливих партнерів, які гідні знаходитись поряд з ними. Представники цього знаку відомі своїми красивими залицяннями, проте якщо партнер не відповідає взаємністю, гордий Лев може образитись. Зірки кажуть, що ідеальний шлюб у чоловіка-Лева, скоріш за все, складеться з представницею Стрільців, а конфліктний – з представницею свого ж таки знаку. Якщо ж говорити про жінок-Левів, то ідеальну пару їм краще шукати з-поміж представників таких знаків зодіаку, як Овен та Стрілець. В той же час уникати серйозних стосунків спеціалісти радять з Левами, Дівами та Водоліями.



pic

Діви

Представникам та представницям цього знаку зодіаку кохання не чуже, проте вони, як жоден інший знак, потребують матеріальний доказів почуттів, тому, якщо хочете стосунків з Дівами, будьте готові регулярно радувати їх подарунками. Але не варто думати, що люди народжені під сузір’ям Діви, цінують тільки матеріальне. Вірність та чесність – саме ті риси, які допоможуть завоювати серце представника цього знаку зодіаку. Ідеальних стосунків та повного взаєморозуміння, як підказують нам зірки, чоловікам-Дівам варто шукати серед тих, хто народився під знаком Риб. Невдалі шлюби у представників знаку Дів, скоріш за все, складуться з Левам и, Скорпіонами та Водоліями. Прекрасній половині цього знаку зодіаку варто шукати ідеальну пару серед представників таких знаків, як Риби та Козеріг, а от серйозних стосунків зі Скорпіонами, Водоліями, Терезами та Стрільцями краще уникати.



pic

Терези

Якщо Дівам потрібні матеріальні підкріплення кохання, то для представників такого знаку, як Терези, це почуття передовсім – можливість уникнути самотності, адже вони, як жоден інший знак, бояться залишитись одинокими. Крім того, Терези прагнуть відчувати себе у любовних стосунках, якщо не досконалими, то максимально наближеними до цього. Тим, хто прагне побудувати гарну родину з представниками знаку Терезів, варто пам’ятати, що найбільш комфортно ті, хто народився у жовтні, відчувають себе у міцних та тривалих взаєминах. Свою ідеальну пару Терезам астрологи радять шукати серед Левів, а от конфліктний шлюб, скоріш за все, може скластись з представниками таких знаків зодіаку, як Діва, Овен та Близнюки. Якщо ж говорити про прекрасну половину людства, яка народилась під цим осіннім знаком зодіаку, то найкращих шлюб, за словами професіоналів, у них може скластись з представниками таких знаків, як Тілець, Риби та Овен. В той же час невдалий шлюб та взагалі стосунки, як підказують нам зірки, можуть скластись з представником Раків.

У заключній частині статті читайте про ідеальні союзи для Скорпіонів, стрільців, Козерогів та Водоліїв. Джерело:TopWedding