Вчора, 3 січня о 18:15 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку у місті Рівне по вулиці Новодвірській.

За вказаною адресою негайно виїхали два чергових відділення бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій. По прибуттю на місце виклику рятувальники з’ясували, що осередок пожежі знаходиться в димарі одноповерхового, цегляного, житлового будинку розміром 8х5 метрів. Оперативно провівши розгортання, вогнеборці піднялися по драбині на дах будинку та подали у середину димового каналу водяний ствол. За десять хвилин загорання було ліквідоване. Полум’я не встигло поширитися на горищне приміщення і будинок був повністю врятований від знищення вогнем. Причина пожежі - загорання сажі в комині.

Рятувальники Головного управління ДСНС у Рівне нській області звертаються до громадян із проханням, щодо неухильного дотримання правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.