В день святого Миколая, у відділі обслуговування дітей середнього та старшого шкільного віку Рівненської обласної бібліотеки для дітей, відбулася презентація щойно відтиражованої нової книги поезій „Вірність між рядків”, автором якої є дев’ятикласниця ЗОШ №20, переможець обласного літературного конкурсу «Перло многоцінне» Вікторія Ушарук.

Поетичні твори Вікторії ввійшли до 13-го випуску літературного альманаху «Проріст». Вона виступає з власними поезіями перед воїнами АТО, в Дубенському Замку, в літописній Пересопниці, в бібліотеках та у рідній школі.

В цей день підтримати юну поетесу прийшла чимала кількість гостей. Це письменник Микола Пшеничний, настоятель Ульбарівського храму УПЦ Київського патріархату отець Тарас Кущевий, директор видавництва «Волинські обереги» Віталій Власюк, поетеса і бард Лідія Гольонко.

Серед гостей також були заступник директора з виховної роботи ЗОШ № 20 Наталія Косарєва та класний керівник Тамара Євгенівна з учнями 9-класу у якому вчиться Вікторія. На презентацію завітали учні 9-10 класів ЗОШ № 18.

Вони прочитали вірші пронизані патріотизмом та любов’ю до рідної землі з нової збірки юної письменниці «Вірність між рядків». Авторка щиро подякувала присутнім за теплі слова та продекламувала нові вірші, які увійдуть до наступної збірки.

pic

pic

pic