20 листопада 2016 під час розіграшу 902 тиражу Костянтин Алєксєєв із м. Здолбунів, що у Рівненській області, зірвав джек-пот у розмірі 3 000 000 грн.

За словами його дружини Оксани, виграшний білет № 0282553 вона придбала особисто на решту від основних покупок у супермаркеті «Фоззі», що розташований на вул. Курчатова, 9, у місті Рівне . Лотерея давно стала для цієї родини сімейною грою, адже понад 10 років жодне важливе свято вони не відзначають без придбання лотерейного білета.

Традиційно переможців найпопулярнішої української лотереї на київському залізничному вокзалі зустрів елегантний лімузин, який вирушив з гостями у захоплюючу подорож столичними вулицями. Окрім професійної фотосесії, відвідування респектабельних ресторанів та статусних SPA-салонів, Костянтин Алєксєєв та його дружина Оксана забажали напередодні Дня Святого Миколая насолодитися неповторною атмосферою головного центру різдвяних розваг Києва на ВДНГ. Неймовірні зимові атракціони, казкова резиденція Діда Мороза, чарівні ельфи, фантастичні створіння та неперевершене, унікальне 3D-шоу за участю талановитих танцюристів, циркових артистів, акробатів і гімнастів наповнили серця подружжя мільйонерів передноворічним настроєм.

Але, безумовно, родзинкою цих двох днів став недільний прямий ефір «Лото-Забава», під час якого відомі ведучі Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк урочисто вручили щасливчикам призовий сертифікат на 3 млн. грн. На брифінгу для журналістів Костянтин розповів, що до останнього не вірив у свій виграш. «Я кількість нулів не зміг порахувати на комп'ютері. Читаю – ви виграли 3 .... і багато нулів. І допоки я не приїхав у представництво компанії й не переконався у тому – я не вірив», - сказав він. Виграні гроші подружжя вирішило витратити на купівлю житла для доньки та онука.