Ще тільки середина грудня, а на душі вже святковий настрій і хочеться під різдвяні пісні прикрашати (*ялинку*)? Досі незнаєш як це зробити цього року? Тоді ти знайдеш (*ідеї*) тут.

Так як цей рік проходитиме під знаком вогняного півня фаворитним кольором варто обирати червоний та усі його відтінки. Також сміливо можна додавати оранжевий та золотий.

Коли ви визначились з кольоровою гамою можете сміливо оформляти ялинку: це можуть бути як скляні іграшки, які ви купите в магазині, так і зроблені своїми руками в сімейному колі.



pic



pic

Перший варіант. Якщо ви вирішили купити прикраси в магазині, то найкраще буде почати оформлення з гірлянди, потім можна почепити іграшки та все, що ви підібрали для оформлення в обраному стилі. А на завершення покласти біля неї подаруночки, які теж варто запаковувати в кольорах оформлення ялинки.

Другий варіант. Тут ви можете дати волю своїй фантазії та стати особистим дизайнером своєї ялинки. Зберіть всіх близьких вам людей і разом робіть прикраси на ялинку з усіх матеріалів, які прийдуть вам на розум: обгортки з цукерок, шматочки тканини, кольоровий картон, нитки та навіть печиво.



pic

Та для тих, хто любить змінювати традиції «під себе» можна обрати третій варіант: замість ялинки прикрасити якусь кімнатну рослину чи щось, що має вертикальну, об’ємну форму та вже прикрашене виглядатиме майже як ялинка.

І головне: який би з варіантів ви не обрали, найважливішим буде не яка ялинка, а хто з вами буде святкувати біля неї.



pic

pic