Понеділок: 05.07.10 У психлікарні в Орлівці хворий вбив трьох людей На Рівне нщині колишній зек, якого помістили у психдиспансер, забив до смерті двох пацієнтів медзакладу і ще трьох відправив у реанімацію. Це сталося сьогодні вночі в селі Орлівка неподалік Сарн в обласній психіатричній лікарні.

Вівторок: 06.07.10 У Рівному в центрі міста зіткнулися „Фольксаген-Туарег” і тролейбус Це сталося в понеділок у час-пік на Театральній площі. 27-річна Олена, керуючи „Фольксвагеном”, не вибрала безпечну швидкість руху, виїхала на зустрічну смугу і врізалася у тролейбус, який зупинився на червоний сигнал світлофора, - повідомили в управлінні ДАІ.

Середа: 07.07.10 Чоловік, засуджений до довічного ув’язнення, зізнався у вбивстві 14-річної давнини В’язень Городищенської виправної колонії зізнався у вбивстві 14-річної давнини. 49-річний Василь із села Пісків Костопільського району, який відбуває тут довічне ув’язнення, написав явку з повинною.

Четвер: 08.07.10 У Рівному затримали нетверезого водія, який намагався вчинити бійку з працівниками Державтоінспекції Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ. Забіякою виявився 41-річний Аркадій з Острозького району, який керував автомобілем „Рено”. Спершу він відмовився зупинятись на вимогу інспекторів, ігноруючи проблискові маячки патрульного авто.