Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ. Забіякою виявився 41-річний Аркадій з Острозького району, який керував автомобілем „Рено”. Спершу він відмовився зупинятись на вимогу інспекторів, ігноруючи проблискові маячки патрульного авто.

Коли ж на вулиці Пушкіна чоловік нарешті загальмував, поспілкуватись з ним усе одно виявилось непросто. За свідченням інспекторів, він намагався рушити з місця і нецензурно лаявся.

Нецензурна лайка ледь не переросла в бійку. Аркадій, за словами ДАІшників, почав їх шарпати тож до нього застосували заходи фізичного впливу, - повідомили в управлінні ДАІ. Як результат, сорочка чоловіка виявилась розірваною, а на нього надягнули наручники. Сам він пояснив, що таким чином захищав своє майно, яке нібито в нього намагались відібрати працівники ДАІ.

Усе закінчилось коли на місце події приїхала слідчо-оперативна група. Вона провела опис майна Аркадія, яке знаходилось в автомобілі, адже, за словами чоловіка, всередині було чимало грошей і цінностей. Після цього Аркадія доставили на освідчення, яке підтвердило, що чоловік справді знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. Тож на нього склали адмінпротокол. За керування напідпитку він ризикує не лише отримати кількатисячний штраф, а й залишитись без водійського посвідчення на кілька років.