Ремонту туалетів у Рівненському пологовому будинку №2 доведеться чекати в кращому випадку до кінця року. А тим часом породілі нарікають, що у вiддiленні екстрагенiтальноi патологii вагiтностi стан санвузлів такий, що до них підійти страшно, не те, що використовувати за призначенням.

Як розповіла рівнянка Іванна Мельник, нещодавно вона народжувала в пологовому будинку №2.

- Чекаючи пологів у вiддiленні екстрагенiтальноi патологii вагiтностi просто жахнулася станом туалетів. Це при тому, що заклад фінансується за рахунок коштів із міського бюджету та благодійні внески. Зате на дверях кабінету УЗД гордий надпис: «апарат куплено за кошти з мiського бюджету». Щоправда в душі вже встигли зробити ремонт, але гарячої води там за період мого перебування не було взагалі. У деяких палатах також вже зробили ремонт, інші ж — залишають бажати кращого, - підкреслює породіля.

У свою чергу начальник управління охорони здоровя Рівне нського міськвиконкому Вікторія Покоєвчук визнає, що заклад потребує ремонту.

- Цьогоріч із бюджету виділили кошти на заміну вікон, щоб у палатах не було холодно, та на заміну тепломереж. Наразі вікна вже замінені. Також ми подали заявку на додаткове фінансування для продовження ремонтних робіт. Якщо депутати підтримають виділення коштів, то до кінця року продовжимо ремонтні роботи, - коментує Вікторія Покоєвчук.

pic