Понеділок: 05.07.10 Дівчина, яка минулої середи травмувалася на залізничному вокзалі у Рівному, потребує дороговартісного лікування Нагадаємо, 22-річна Юлія Матковська отримала опіки, впавши з даху вантажного потягу під час фотографування. Зараз дівчина перебуває в обласному опіковому центрі. У неї обгоріло майже 70 відсотків тіла.

Вівторок: 06.07.10 З наркоманією на Рівне нщині борються з допомогою авіації Цей ранок для працівників обласного відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків почався незвично. Їх привезли на аеродром під Рівним для виконання спеціального завдання. Яке саме, їм не кажуть до останнього.

Середа: 07.07.10 На Рівне нщині перекинулась підвода з колодами: двоє загиблих, один – травмований Трагедія у Рокитнівському районі. Тут у селі Кам’яне перекинулась підвода з дерев’яними колодами. В цей момент на возі було троє молодих людей.

Четвер: 08.07.10 У Рівному священик побив історика за зауваження про годинник патріарха Кирила Це сталося серед білого дня в самому центрі міста. Священика, який збирає пожертви на будівництво храму в храму в селі Богдашів Здолбунівського району, розлютив 83-річний Тихон Сніцаревич, який нагадав йому про шалено дорогий аксесуар патріарха вартістю у 35 тисяч євро.