Час соціальних мереж впливає на наш стиль життя: все, що ми робимо - відразу потрапляє до соцмереж. Відпочинок, робота, іжа - чим багаті, тим і раді. А найбільше багатство - діти, ледь не з пелюшок стають зірками всесвітньої павутини, і від цього нікуди не сховатися. Але що ж потрібно знати батькам, аби вберегти себе та малюків від негативу із інтернету - читайте далі.

Геолокації - ні!

Зніміть таку позначку у налаштуваннях камери на телефоні. Таким чином ніхто, через додаток із картами, не зможе знайти ваш будинок або школу дитини, що розташовані на фото



pic

Не викладайте фото дитини з гуртків

Дізнавшись про захоплення вашої дитини, злочинець має більше шансів із нею заговорити та заманити.

Фото із документами під забороною

В жодному разі не публікуйте фото із паспортом, свідоцтвами де є дані про дитину, місце проживання та ін. Навіть якщо день отримання документів радісний, не варто ризикувати конфіденційною інформацією.



pic

Напів одягнені діти не бажані моделі на фото

Для вас вони милі та кумедні. проте не всі саме так оцінять це фото. Багато людей зможуть бачити їх із зовсім іншої сторони.

Не публікуйте ті фото, через котрі діти червонітимуть

Чимало фото навіть є у вас, дивлячись на котрі не розумієте - для чого його зробили ваші батьки. Так само думайте і про власних дітей. чи не буде їм соромно у майбутньому.



pic

Не викладайте фото із чужими дітьми

Одногрупники із садочка, однокласники зі школи - викладати фото з ними не ваша прерогатива, і вам потрібно мати дозвіл, хоча б усний від їхніх батьків. Адже у майбутньому це фото стане доступним для загалу.



pic

Будьте обережні та обирайте, що публікувати, а що варто залишити поза кадром.