Це сталося серед білого дня в самому центрі міста. Священика, який збирає пожертви на будівництво храму в храму в селі Богдашів Здолбунівського району, розлютив 83-річний Тихон Сніцаревич, який нагадав йому про шалено дорогий аксесуар патріарха вартістю у 35 тисяч євро.

Після цих слів, розповідає Тихон Сніцаревич, він пішов. Та не встиг він відійти як відчув удар в голову. Священик наздогнав дідуся і щосили вдарив дипломатом, - розповідає пані Наталія, яка стала свідком бійки.

Тихон Сніцаревич дійшов додому і викликав швидку допомогу. Медики констатували забій спини. Зараз дідусь ходить через біль і з дому майже не виходить. На свого кривдника він поскаржився у міліцію, яка зараз вирішує чи є підстави карати збирача пожертв.

Почути коментар священика не вдалося. Він відмовився що-небудь розповідати. Втім, як повідомили у міліції, якщо ці факти підтвердяться, проти збирача пожертв можуть порушити кримінальну справу. За нанесення легких тілесних ушкоджень агресивному священику загрожує штраф, громадські роботи або ж навіть 2 роки обмеження волі.