Не існує мінімальної і максимальної вартості весілля, все це виключно на розсуд молодят.

Планування: 1.Скористайтеся безкоштовними онлайн додатками з планування. Будьте власним організатором і шукайте допомоги на безкоштовних сайтах та в соціальних мережах. 2.Не купуйте весільні журнали. Більшість великих журналів про весілля є в онлайн-версіях, які можна переглянути безкоштовно, а в тематичних блогах можна нескінченно черпати натхнення. 3.Весілля у вихідні влітку незаперечно прекрасне, але це також найдорожчий час. Те, що для багатьох не сезон або незвичайний день, для вас може виявитися найкращим варіантом. Розглянемо плюси і мінуси вибору незвичайного дня тижня: можливо не всі зможуть приїхати, але найближчі точно зроблять все, щоб потрапити на торжество. Якщо весілля восени або взимку, то завжди можливо створення тематичного погодного настрою. 4.Зробити більшість справ за допомогою друзів і сім'ї. Хтось близький або сам, або зможе запропонувати кваліфікованого фотографа, талановитого художника або швачку, початківця ді-джея, відмінного пекаря, перукаря, візажиста, або класичного автолюбителя, який не вилазить з-за керма. Швидше за все вони з радістю погодяться вам допомогти або ж послуга буде надана з великою знижкою. Обов'язково знайдеться те що ви купите не за гроші, а за відповідну послугу або як весільний подарунок.

pic Вибір місця: 1.Придумуючи місце, постарайтеся піти не по традиційному маршруту, нехай це буде не ресторан або банкетний зал. Можливо через знайомих можна знайти заміський будинок або ж студію. Варіанти можуть бути вкрай різноманітними і навіть трохи авантюрними. 2.Якщо подобається якесь конкретне місце, але воно здається занадто дорогим, подумайте про варіант «порожнього прокату». Вам доведеться самим повністю спланувати їжу, декорації, обстановку, але так можна підігнати місце під свої бажання по максимуму.

pic Деталі угоди: Ніколи не використовуйте слово на букву «С». Під час обговорення заходу з постачальниками Не називайте це «весілля», так ціни починають різко повзти вгору. Нехай це буде «сімейне торжество» або просто «вечірка». Крім того, ніколи не бійтеся торгуватися - більшість постачальників весільного антуражу відкриті для переговорів.

pic