На облаштування благоустрою і ремонт дороги на бульварі Хмельницького в районі вулиць Костромської — Буковинської у Рівному вже витратили майже мільйон. Ще майже півтора — передбачається виділити на ці потреби до кінця року. Щоправда, на новому асфальті вже встигли прорости бур'яни, а під час дощу застоюється вода, нарікають мешканці. Втім, комунальники переконують, що всі недоліки будуть виправлені. На що ж вже витратили кошти та яка фірма примудрилася “напартачити” за бюджетні кошти — далі в матеріалі.

Мешканці скаржаться, що ремонт, який триває на вулицях Костромської — Буковинської майже рік має низку недоліків. На підтвердження своїх слів у соціальних мережах публікують фото.

У свою чергу за словами начальника управління Сергія Кушніра, передбачається, що до кінця цього року ремонтні роботи на цій ділянці завершать і виправлять недоліки, які зараз є.

- Робити це буде швидше за все підрядник, який виконував роботи. Також через відремонтовану дорогу мають "пустити" новий маршрут громадського транспорту, дехто з мешканців проти цього, тому й виникають скарги, що щось не так, - зазначив Сергій Кушнір.

У відповіді ж на запит в УКБ Рівного повідомили, що на об’єкті будівництва автомобільної дороги на бульварі Богдана Хмельницького у Рівному за час їх проведення влаштували розгінну смугу, пішохідні тротуари біля тормозної і розгінної смуг, пішохідні тротуари на розподільний і зеленій зоні бульвару, а також облаштували зовнішнішнє освітлення бульвару.

Нагадаємо, розпочалися ремонтні роботи на бульварі Хмельницького наприкінці 2015 року.

Так, на будівництво автомобільної дороги на бульварі Б. Хмельницького у 2015 році виділили 460 000 гривень, з них освоїли 156 469,71 гривень.

Вже у 2016 році з міського бюджету виділили ще 2 472 382 гривень. Наразі з них виконавці робіт освоєли 499 774,98 гривень.

Підрядником на цьому об’єкті є будівельна організація ТОВ «Укрбудреммонтаж інжиніринг» (м. Рівне , вул. Кн. Володимира, 112М).

Отож, чи “пополять” підрядники буряни і хрін, який вже встиг виростити на новому асфальті та чи виправлять інші недоліки рівняни зможуть перевірити вже до кінця цього року. Адже в цей період передбачається завершити ремонт.

pic

pic