Рівненські міліціонери боротимуться із злочинністю в незвичний для правоохоронців спосіб. Замість міліцейських відділків вони тепер затягуватимуть безпритульну та бездіяльну молодь до спортивних залів. Секції із самбо правоохоронці планують відкрити у кожному містечку нашої області.

Cьогодні справжнє свято у самбістів Рівне нщині . Нині нарешті офіційно зареєстровано федерацію самбо в Рівне нській області. Її під свою опіку взяли місцеві правоохоронці, які хочуть таким чином вплинути на підростаюче покоління.

Головний міліціонер області самбо займався із дитинства. Тому впевнений. що саме цей вид спорту дозволить дітлахам Рівне нщини уникнути шкідливих впливів суспільства і зайнятися самовдосконаленням. Разом із Олегом Сало народженню нової федерації та співпраці радіє і заслужений тренер України Микола Коба. Адже вже двадцять років він чекав на її відкриття в області.

Залучити якомога більше молоді до здорового спорту відтепер намагатимуться разом із тренерами і самі правоохоронці. Вони впевнені. молоде покоління. яке виросте на правильних принципах - буде гідне кращого життя. І вже сьогодні молоді самбісти про свій вибір не жалкують. особливо коли відчувають повагу серед друзів.

Вже цієї осені правоохоронці планують провести турніри із самбо у кожному районі області та фінальні змагання у Рівному. Втім головне кажуть спортсмени- дотримуватися основних принципів самбістів у житті