Дві студентки одного з рівненських ВУЗів закінчення навчання вирішили відмітити по-особливому. Зустрілись на залізничному вокзалі і стали фотографуватись. Дівчата зробили кілька фотографій як одна з них захотіла попозувати на даху потяга, що віз зерно.

22-річна Юлія Матковська драбиною залізла на вагон і попросила подругу її сфотографувати. Дівчина тільки встигла підняти руку як її вдарило струмом і підкинуло догори.

Коли Юлія впала на землю, вона горіла наче смолоскип. Подруга кинулась на допомогу і всіма підручними засобами намагалась збити полум’я.

Намагаючись загасити подругу, Галина Лозовська отримала сильні опіки рук. Та її проблеми – ніщо у порівнянні з тим, що сталося з Юлією Матковською. Її у вкрай важкому стані госпіталізували в Рівне нський обласний опіковий центр. У дівчини - 70 відсотків опіків тіла.

Юлію вже прооперували. Лікарі кажуть, що найстрашніше позаду і сподіваються, що дівчина житиме. А іншим любителям екстремальних фотографій під високовольтними лініями електропередач радять знайти інше заняття. Адже жодна світлина не варта життя та здоров’я.