У селі Степангород, Володимирецького району батьки протестують проти бездіяльності влади. У чому справа?

Декілька днів тому у соцмережах з'явилась новина про те, що батьки у одному із сіл у Володимерецькому районі не пустять дітей у школу 1-го вересня. Справа у тому, що Степангородська школа дуже стара. Збудована вона ще у 60-х роках. Школа своє віджила і потрібно будувати нову, вважають батьки учнів. Тому ще у 2013 році звернулись до керівництва Рівне нської облдержадміністрації. Ще тоді очільник пообіцяв, що збудують нову школу.

Минуло три роки, а нічого не змінилось. "У лютому місяці цього року нас викликали на постійну комісію до РОДА.Там були як обласні, так і наші районні депутати. Ще тоді нам пообіцяли, що зроблять документи, проведуть експертизу і подадуть проект на тендер. І в серпні місяці розпочнуть будівництво нової школи. Вже серпень добігає кінця, а будівництво не розпочалось", - розповідає голова батьківського комітету школи, Віталій Наконечний.

Мало того, що школа аварійна, у ній немає місця для учнів. Вона розрахована на 200 дітей, а зараз там навчається 500. З 1-го вересня до першого класу має піти ще 60 дітей. Що відповідає влада на постійні протести жителів Степангорода? Дивіться сьогодні у Новинах Рівного.